Eve Online > NoobGarten

Jestem Nowy.. i co dalej...

(1/3) > >>

Alucard:
Witajcie!

Swojego czasu bylem testerem tej gry.. ale jakos sie nie przykladalem do tego, a ogromna ilosc Bugow mnie odstraszyla od tej gry......( wiem ze na tym to polega .. ale nie mam wprawy w testowaniu :))

Wlasnie odchodze z Star Wars Galaxies... bo po prawie roku grania gra stala sie kompletnym DNEM!!! PVP juz nie ma sensu.. gdyz nikt nikogo nie jest wstanie zabic loool itp... ale nie o tym mialem pisac..

Mam nadzieje ze EVE da mi to do czego tak zawsze tesknilem odkad gralem w privateera i temu podobne gry..

Wlasnie ciagne EVE i zamierzam dzisiaj sie do was dolaczyc...

Prosilbym o jakies porady... co na poczatku powinienem zrobic itp.. z kim sie kontaktowac w grze itd...

Napewno byloby fajnie od razu dolaczyc do jakies korporacji.. ale wiecie .. jestem zielony...

Pozdrawiam

I licze na jakas odpowiedz...

PS nie mam jeszcze konta w EVE tak wiec nie podaje Ingame Nicka :)

partridge:
Hi :)

Co do korporacji to bardzo fajnie jest nalezec do polskiej chocby z powodu jezyka. Teraz z tego co pamietam istnieja 4 polskie korporacje. Niestety nie powiem Ci ktora jest najlepsza poniewaz nalezalem tylko do jednej z nich. Co do zapisania sie po prostu wyslij posta na odpowiednim kanale. Na stronie glownej masz cztery kanaly odpowiadajace korporacja. OK See Ya in EVE-World.

aceed-:
Witam
Wszelka pomoc mozesz uzyskac wchodzac na in-game channel polska. Mysle ze chlopaki Ci pomoga jak ich ladnie o pomoc poprosisz ;)
Best regardz

Amos Sommers:
Chimaera to noob corp =P.

Milo widziec ze ludzie sie dolaczaja - ja tez testowalem EVE - potem nie bylo neta i zaczolem grac dopiero dwa miesiace temu.

"Alucard"? czyzby hellsing sie k?ania?? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej