Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
South Story - BoB Steamrollin?
Vermian:
Hehe, z BoB to tak z regoly wyglada, zreszta nie tylko z boB ;) . Zreszta co tu duzo mowic, BRUCE ma na red Triumvirate, BoB, Burn Eden, Pandemic Legion, pewnie by sie cos jeszcze znalazlo z typowych elitarnych pvp sojuszy. No i z regoly mamy codziennie regularne wizyty z wyzej wymienionych grup. Nikt nie ma zludzen co do ponoszonych strat w Fountain, ani tego co predzej czy pozniej czeka w Y-2 :buck2: .
Venzon 2003:
--- Cytat: CoeathalVega w Kwiecień 07, 2008, 18:16:10 ---[..] wiec podejrzewam, ze zajrzymy tam predzej czy pozniej.. na razie niech ktos inny do posow nalewa...
--- Koniec cytatu ---
tez sie juz nie moge doczekac, niestety w kolejce sa jeszcze inni O0
partridge:
7BX i okolice to najlepsza czesc FA :P
Maxima:
--- Cytat: Vermian w Kwiecień 07, 2008, 16:47:13 ---Kolejna dawka drama bomb, BRUCE zresetowal NAP z GS. Ponoc efektem tego byla agresja Goonow - nie wiem, nie bylo mnie wtedy, na dodatek mamy pad forum aliansowatego. Ponadto kto wie, czy capitale RA bedace dziwnie blisko Fountain nie sa przypadkiem rowniez przeznaczone dla BRUCE. Teraz ciekawy alt post, ktory pewnie zainteresuje niektorych ludzi z Coven:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=743429
Nie wiem kto wam nagadal bzdur o BRUCE i chowaniu sie po stacjach. Tak czy siak chyba trudno by bylo o lepsze argumenty na odparowanie tego, niz posty ze strony BoB i Pandemic Legion. Mam nadzieje ze podejdziecie z wieksza rezerwa do rewelacji przekazywanych przez owe osoby ;) .
--- Koniec cytatu ---
ALe co ty chcesz od c0ven, gdzie ktos od nas cos mowil o BRUCE? Jeszcze ich gangu w zyciu na oczy nie widzialem....
Edit: juz widze ze chodzi o ian666 ale on jest w coven od 4 dni i wyraza swoja opinie nie alliancu w poscie na caod, nigdy nie walczylismy z ani przeciw BRUCE.
Hastrabull:
Kolejna czesc drama bomb:
Goonsy zresetowaly czesc standingow. Info na eve-o (nie chce mi sie szukac linka, jest na pierwszej stronie)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej