Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
South Story - BoB Steamrollin?
partridge:
--- Cytat: Sotharr w Kwiecień 04, 2008, 14:41:23 ---Pandemic Legion zresetował standingi.
Długa lista sojuszy i korpów...
WTF? :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nic dziwnego... Pandemic Legion to bardzo dobry i cwany Alliance :) Jak na moj gust byl nastawiony na kawalek Delve po BOB'ie ale skoro to nie wypalilo a Pandemic jako jedyny walczy non stop z BOB'em to postanowili cos zmienic :) Zreszta nie dziwie sie. Kolesie byli tak wkurzajacy ze jedyna bronia skuteczna na nich byl DoomsDay :) Ciagle Cloacki i takie tam... Kolesie i tak nic nie mieli z gangow z RA,Goonsami czy RZR... lepiej sie sprawuja jako oni sami niz w jakis nedznych mieszanych Gangach.
Totalizator:
--- Cytat: Partridge CLERICS w Kwiecień 04, 2008, 16:13:35 ---Nic dziwnego... Pandemic Legion to bardzo dobry i cwany Alliance :) Jak na moj gust byl nastawiony na kawalek Delve po BOB'ie ale skoro to nie wypalilo a Pandemic jako jedyny walczy non stop z BOB'em to postanowili cos zmienic :) Zreszta nie dziwie sie. Kolesie byli tak wkurzajacy ze jedyna bronia skuteczna na nich byl DoomsDay :) Ciagle Cloacki i takie tam... Kolesie i tak nic nie mieli z gangow z RA,Goonsami czy RZR... lepiej sie sprawuja jako oni sami niz w jakis nedznych mieszanych Gangach.
--- Koniec cytatu ---
Pandemic nie tylko latal z blackopsami, prowadzili także nasze gangi nie raz. Co więcej nadal są w Delve.
Pelias:
Tak, ale slyna to oni z kampienia 20 statkach z cloakami/nanofagami, a nie z dowodzenia flota:)
Sadze ze wieksza czesc BoBu traktuje ich juz jako staly element krajobrazu;-)
Vermian:
Kolejna dawka drama bomb, BRUCE zresetowal NAP z GS. Ponoc efektem tego byla agresja Goonow - nie wiem, nie bylo mnie wtedy, na dodatek mamy pad forum aliansowatego. Ponadto kto wie, czy capitale RA bedace dziwnie blisko Fountain nie sa przypadkiem rowniez przeznaczone dla BRUCE. Teraz ciekawy alt post, ktory pewnie zainteresuje niektorych ludzi z Coven:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=743429
Nie wiem kto wam nagadal bzdur o BRUCE i chowaniu sie po stacjach. Tak czy siak chyba trudno by bylo o lepsze argumenty na odparowanie tego, niz posty ze strony BoB i Pandemic Legion. Mam nadzieje ze podejdziecie z wieksza rezerwa do rewelacji przekazywanych przez owe osoby ;) .
CoeathalVega:
walki z BRUCE to przyjemna zabawa, zazwyczaj po "initial ownage" dosc szybko potrafia zebrac flote... i zazwyczaj zostaje zezlomowana. Nie zawsze, ale przewaznie. Y-2 to bardzo przyjemny kasek (-1 truesec, officer spawny i swietne skalki), wiec podejrzewam, ze zajrzymy tam predzej czy pozniej.. na razie niech ktos inny do posow nalewa...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej