Eve Online > Patche i dodatki

Patch Notes: Boost Patch

<< < (2/15) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Yogos w Marzec 11, 2008, 14:35:38 ---Normalnie co za mapety - Amarzy zawsze narzekają.
Dostają turret slot to też źle. Nie rozumiem.

--- Koniec cytatu ---

Wcale nie narzekamy, po prostu już dawno temu było komunikowane CCP że Zealot ma za mało CPU to pewnego pięknego dnia dodali...PG
A teraz dodali jeszcze jeden slot co pobudza apetyt do czasu gdy zaglądasz w EFT i... dupa  :tickedoff: :tickedoff:

Ja nie marudze ale na Zealocie przed boostem mam named MWD, best named disrupta, named DC, blood energized THR, blood adaptive wszystko przez brak CPU. A że wczoraj oneirosem leciałeś więc musiałeś zauważyć że kolo w harbim w UKYS miał całkiem spore szanse na pojechanie mnie gdyby nie ty mimo, ze waliło do niego 5 shipów. (nie ma to jak się dać złapać w WEBa  :embarassed: :embarassed: :embarassed: a kolegów namawiam na branie shipów które mają WIĘCEJ damage  :P ;))

Skeer:
Rebalanced the cost and number of skill points saved by each grade of clone. 6 new clone grades were also added; the highest grade clone capable of saving 450,000,000 skill points.

No to Doctor Caymus przestanie się bać o podkill  :)

Drones will now have 100% shields when undocking from a station.

Nareszcie.

Drones have been issued a memory upgrade, and will no longer forget what their 'engage' target was after 60 seconds.

YES! YES! YES! Koniec wysyłania 3 razy ogrów na cel 80km ode mnie  :P

Inne ciekawsze zmiany:

You may no longer select a resolution lower than 1024 x 768 px.

The directional scanner angle slider is no longer set to 5 degrees when opening the directional scanner window.

The Star map buttons do not overlap the overview anymore in cases where the overview is aligned to the top right.

You can now switch your fleet to open mode (Corporation or Alliance). That will allow people to self-invite themselves into your fleet.

You will now be shown who is warp scrambling or jamming you in the overview.
Ho ho, chyba koniec bezpiecznego tacklowania w blobie  ;)

There is no longer an error when copying a bookmark from your hangar to the People and Places window.

I na koniec:

To bring equality to the world, if your character is female then you will now have a female corpse when podkilled.

Teraz się wyda, kto fundnął silikonowe implanty swoim pilotkom :D

Voulture:
Venec sie zalamie. Polowa corpsow do wywalenia.
(o ktorej polowie mowie to juz tajemnica ;p )

Aeon Horax:

--- Cytat: DaBlades w Marzec 11, 2008, 15:17:48 ---Wcale nie narzekamy, po prostu już dawno temu było komunikowane CCP że Zealot ma za mało CPU to pewnego pięknego dnia dodali...PG
A teraz dodali jeszcze jeden slot co pobudza apetyt do czasu gdy zaglądasz w EFT i... dupa  :tickedoff: :tickedoff:

Ja nie marudze ale na Zealocie przed boostem mam named MWD, best named disrupta, named DC, blood energized THR, blood adaptive wszystko przez brak CPU. A że wczoraj oneirosem leciałeś więc musiałeś zauważyć że kolo w harbim w UKYS miał całkiem spore szanse na pojechanie mnie gdyby nie ty mimo, ze waliło do niego 5 shipów. (nie ma to jak się dać złapać w WEBa  :embarassed: :embarassed: :embarassed: a kolegów namawiam na branie shipów które mają WIĘCEJ damage  :P ;))

--- Koniec cytatu ---

Na nanogeja-zealota wejdzie 5 heavy bez problemu ;)

MKoll:

--- Cytat: Horax w Marzec 11, 2008, 19:36:29 ---Na nanogeja-zealota wejdzie 5 heavy bez problemu ;)

--- Koniec cytatu ---

Nanogej teoretycznie może latać z faction stuffem nawet, bo nie powinien nigdy dać się złapać, ale z drugiej strony 1 rapier i już płacz i zgrzytanie zębów :P.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej