Eve Online > NoobGarten
Czy to jest znudzenie? A moze pazernosć? Albo niewiedza?
Zbulu:
bedzie taki super jak specjalisci tylko wyskilowanie zajmie dluzej niz specjalistom to lubie w eve majac jednego chara nie musisz sie do niczego ograniczac i innych mmorp jak jestes magiem to toporem nie powalczysz a tu mozesz kopac, produkowac i mordowac jednym charem tylko trza poswiecic wiecej czasu na szkolenie
Piter Savag:
Wskocz do 0.0 a pograsz sobie w eve na hard modzie :)
Zapisz sie do UA i mecz ich pytaniami a szczegolnie Skeera :) jego cierpliwosc jest nieograniczona.
Z poczatku tez chcialem byc gornikiem, ale szybko pewna osoba mi to wypersfadowala i po ok 3 tyg gry znalazlem sie w 0.0 :smitten:
Jesli masz ochote patrzec w monitor pare godzin jak Statek kopie skale to zostan Gornikiem tylko jak ktos Ci podmieni puche rozwali statek na pasku przychodzi ochota na zemste i fajnie by bylo miec czym >:D
Skeer:
--- Cytat: Piter Savag w Marca 12, 2008, 21:57:03 ---Zapisz sie do UA i mecz ich pytaniami a szczegolnie Skeera :) jego cierpliwosc jest nieograniczona.
--- Koniec cytatu ---
:o
Teraz to całe community mnie będzie zalewać pytaniami ;)
Blutbart:
A właśnie Skeer... ajak włączyć tak evkę żeby już kurna sie zalogować dziś i w ogóle ajak?
Qooba:
No to tak. :coolsmiley: Gornikiem juz nie jestem i nie zapowiada sie zebym do gornictwa wrocil :nie: Teraz bawie sie w PvP. >:D Zrobilem matara, zapisalem sie do akademii i ogolnie jest spoko. Teraz tylko nazbierac na Hurka, ehh... :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej