Eve Online > NoobGarten

początek handlu- pytania

<< < (4/7) > >>

Zaafiel:

--- Cytat: P P w Marca 03, 2008, 12:56:59 ---1 dzień zabawy w kup tanio, sprzedaj drogo - na start 13,2m do dalszego rozmnażania.
2 dzień - 35m
3 dzień - 120m
4 dzień - 330m
5 dzień - 500m
6 dzień - 720m

Wszystko w maksimum fregacie i z 1000SP w trade, wizyty w low-sec raczej po to żeby skrócić trasę niż z konieczności.

--- Koniec cytatu ---

LOL, gratuluję wyników, a myślałem, że mnie to nieźle wychodzi jak zarobiłem 20m po tygodniu :D ale widze ze byłem w błędzie, choć i kwotę początkową miałem około 2m tylko ;p no i na tych 20 m się zatrzymałem, część wydaje na bieząco a to co inwestuje zwraca mi się znów na poziomie 20 m i tak w kolo macieju, ale nie narzekam, narazie więcej mi do szczęścia nie potrzeba ;p

MightyBaz:

--- Cytat: Albi w Marca 04, 2008, 10:37:46 ---Nie wiem co wy z tymi trade altami, po co sie przelogowywac albo zarzynac sobie komputer kilkoma klientami jak mozna po prostu przeleciec sie shutlem te parenascie jumpow :)

--- Koniec cytatu ---

alty sa po to zeby zmieniac sell/buy ordery...chyba ze lubisz caly czas latac po empire , afk

Dormio:
Tylko zapomniałeś dodać, że wówczas one muszą je wystawiać, bo dla nooba to niekoniecznie musi być tak oczywiste jak dla Ciebie. No i warto pamiętać, że muszą mieć troszkę SP w trade ulokowane.

Ellaine:

--- Cytat: Mighty Baz w Marca 04, 2008, 12:24:18 ---alty sa po to zeby zmieniac sell/buy ordery...chyba ze lubisz caly czas latac po empire , afk

--- Koniec cytatu ---
Pewnie że lubie, latanie AFK to najfajniejsza rzecz w Eve. Zresztą to szybciej, zamiast pół godziny czekać aż Eve się zamknie, potem pół godziny czekać aż znowu się odpali, można szybciutko sobie te pare skoków przelecieć.

MightyBaz:
moze nie jestem autorytetem w handlu, bo jakos 700m na dzien nie robie...jak mialem czas to wychodzilo czasem 4b zysku na miesiac...wiec mnie nie sluchajcie ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej