Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Alliance Tournament V
Deaell Portt:
Dobra zapomnijmy o temacie. Prosze o "lock" tego tematu.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Voulture w Luty 29, 2008, 21:51:46 ---Slyszales kiedys o takim sojuszu jak UCAM? Ja niestety nie.
--- Koniec cytatu ---
Założeniem była jak największa "dostępność" turnieju. Między innymi dlatego zakazano stosowania drogich zabawek faworyzujących największe i najbogatsze alianse. Osobiście uważam, że CCP nie powinno mieć limitu aliansów w turnieju, i że poszli na łatwiznę. Jeśli wolontariusze mogą zorganizować turniej cruiserów dla setek graczy to CCP powinno dać sobie radę z setką aliansów. Ostatecznie wstępnych walk mogą nie transmitować jeśli to ich zbyt wiele kosztuje.
Co by jednak nie mówić wszyscy mieli równe szanse. Z tego co wiem BoB odpadł na własne życzenie, byli na liście rezerwowej i dostali w końcu wolne miejsce tyle, że unieśli się honorem i zrezygnowali.
Poza tym - jak pokazał ostatni turniej - niekoniecznie muszą wygrać najwięksi. O Hun Reloaded wiedziałem tyle ile teraz o UCAM.
Voulture:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Marzec 01, 2008, 00:26:34 ---[...]Poza tym - jak pokazał ostatni turniej - niekoniecznie muszą wygrać najwięksi. O Hun Reloaded wiedziałem tyle ile teraz o UCAM.
--- Koniec cytatu ---
Celny punkt, czesto pojawiajacy sie w podobnych tematach na innych forach. Prawda jest jednak taka, ze wsrod tej roznorodnosci pozytywne zaskoczenie (hun mial wtedy 70 czlonkow) zdarza sie bardzo rzadko. Bo tak wlasciwie to trudno podac jakis inny przyklad, prawda?
Z rezta Twojego postu sie zgadzam, wszytko sie sypie sie tu na organizacji.
MKoll:
Najbardziej podobał mi się mecz Molotov vs. Star Fraction. Spece od delklarowania się elitarnymi PVPerami na forach nie dość, że wystawili głupawy setup, to jeszcze warpnęli go na 0 pod lufy 3 blastermegasów. Epic fail.
Loc0:
--- Cytat: Deaell Portt w Luty 29, 2008, 23:24:22 ---Dobra zapomnijmy o temacie. Prosze o "lock" tego tematu.
--- Koniec cytatu ---
Ghehe po grzyba go zamykac :D. A propos tej waliki tri to faktycznie przydaloby sie wiecej ludzi. 50 ally z czego jakas czesc to statysci jest za mala liczba. Pewnie nie da sie rograniczyc tego o czym V pisal (kto ma wystapic a kto nie) bo beda klotnie ale moze jakis system kwalifikacji czy cos (niepublikowane w eve tv mecze ale frapsowane i ciekawsze umieszczone w eve-files).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej