Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

JIHAAAD SWARM - GOONSI RATUJĄ EVE ... e albo nie nie ratują

<< < (8/13) > >>

tempx6:
Ja generalnie pomstuje o te boty ideologicznie i subiektywnie raczej. Sam nie mam czasu na częstą grę i przydałby się jakiś dochód offline na pokrycie strat. Moja wizja masowego botowania również rości obawy przed negatywnym zniekształceniem Eve. Chodziło mi o sam proces, zakazy i zastąpienie monotonnego zarobkowania czymś ciekawym i mniej przewidywalnym. Czasami mam ochotę podkręcić zegar, bo oczekiwanie na skile jest zabójcze. Łudziłem się, że w Science będę mógł szybko pokrzepić swój budżet. Okazało się, że we wszystkim jest ta sama piramida skilpointów, aby móc coś sensownie zarobić. W Eve jest bardzo dużo skilowania, bezkompromisowego skilowania. Sprowadza się to do tego, że przychodzi potrzeba założenia alta (dink for CCP), który uzupełnia dziurę jeśli main skilowany jest w pvp.  A tu człowiek się niecierpliwi bo chce już teraz :D mieć możliwości. Stąd ta cała eskapada.  :coolsmiley:

Ellaine:
Ja zarabiam na frachtowaniu, cale godziny lotu AFK, skromny ale znosny zarobek.

mahometus:
A też się dołacze: ]
Popieram propozycje ruchomych pasków, z tego co sie zorientowałem wszelkie makro smigają po BMach i jakby sie to rozjezdzalo to juz by mieli wiecej zabawy.
Druga sprawa że rycie staje sie coraz bardziej opłacalne shipow coraz wiece (mam na mysli kolejne nowe modele)j a metody rycia te same - na hulku koniec, no dobra veldquar jest ale mowimy o empire, wiec moze jakby cccp dopieściło w końcu górników jakims lepszym odkurzaczem ceny by minerałow by spadły, a do tego coby na nim nie makrować to może np. np uszkadzanie się jak przy mercoxie... ech tu ciężko znaleść metodę na coś nie zautomatyzowanego :/
Pozatym mordowanie macków w empire np caraclem zabawa przednia :> polecam :] a co najciekawsze ze moze udalo mi sie 5ciu killym i nikt slowem nic nie napisał żadnego flame na localu żadnego hate maila... tacy mega spokojni czy naprawde macro? :knuppel2:

Yogos:
E tam ruchome paski.

Ja popieram zniesienie locala w ogóle.

Local is evil !!!!! Nienawidze go.

I popieram  faction warfer ale w postaci takiej że concord zostaje rozwiązany rasy sie leją między sobą i wszędzie jest 0.0  >:D

Ellaine:
Wszedzie jest 0.0 to moze przesada, bo to by oznaczalo usuniecie najlepszej czesci Eve, czyli AFK hauling. Ale rozdzielenie imperiow lowsecowymi "frontlines" i wolny odstrzal Caldarcow na terenie Gallente to by bylo to. Ale to troche nie na temat.

CCP tymczasem skladnia sie ku usunieciu paskow i zostawieniu rudy w eksploracji - i to jest dobre rozwiazanie, bo gornicy spedzaja czas glownie szukajac rudy i automatyzacja wydobycia tej rudy niewiele zmienia, bowydobycie to niewielka czesc pracy.
Tyle ze oni sie do tego przymierzaja od wczesnego 2006 czy jakos tak. IMHO zamiast sie calymi latami czaic z usuwaniem locala czy paskow, powinni dowalic nowego regiona albo dwa bez locala czy paskow i obserwowac reakcje graczy. A tak to mam wrazenie ze przez cale lata CCP na zebraniach odsuwa takie dramatyczne zmiany myslac "OMG OMG a co bedzie jak 50 tysiacom graczy sie nie spodoba i pojda grac w WoWa?".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej