Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
karol66:
--- Cytat: Richie Rich w Czerwca 20, 2008, 13:18:04 ---Wg poradnika górniczego na oficjalnej stronie EVE, omber owszem bywa w wyzszych systemach, ale nie minimtarskich - a ja w tych latam :)
A dla mnie nooba, wszystko co na czerwono to juz low-sec ;D wiec 0.2 w niewyskilowanej fregatce to juz maly hardcore :police:
--- Koniec cytatu ---
Jak ladnie poprosisz jakiegos misjonarza (matar, gallente) to Ci wyspawnuje prywatne, ukryte pole z omberkiem (40k m3 o ile pamietam) respawnujace sie po kazdym downtime.
Zero problemow ze zlodziejami, piratami etc.
A misjonarz caldari/amarr moze wyspawnowac misje z podobna iloscia kernite.
Tuba:
[1] Jakie skile trzeba miec, zeby moc sprzedawac rzeczy ktore sa w innym regionie?
[2] Co to jest jump clone i jak tego uzywac?
Ellaine:
1. navigation. Trzeba bowiem poleciec do tego innego regionu.
2. to pytanie domaga sie linka do poradnika, moze ktos inny zna.
Tuba:
--- Cytat: Albi w Czerwca 21, 2008, 18:31:54 ---1. navigation. Trzeba bowiem poleciec do tego innego regionu.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to, ze w odleglym regionie juz mam przedmiot, ktory chce sprzedac, nie potrzebuje go zawozic...
----------
Juz znalazlem. Niestety poza regionem bedzie raczej ciezko..
Marketing
Skill at selling items remotely. Each level increases the range from the seller to the item being sold. Level 1 allows for the sale of items within the same solar system, Level 2 extends that range to systems within 5 jumps, and each subsequent level then doubles it. Level 5 allows for sale of items located anywhere within current region.
Ellaine:
no dokladnie, na zmaksowanych skillach handlowych i tak musisz pojawic sie w regionie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej