Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
Wolver:
Barki to w ogóle statki z wyboru dla górnika. Dopóki nie możesz nimi latać/nie stać cię, kop np. za pomocą któregoś z tanich krążowników z bonusem do miningu. Problem z ładownią? Nie kop sam..
Miner + drugi statek do transportu (hauler) to zdecydowanie lepszy pomysł. W ogóle samotne kopanie jest nieefektywne i nudne, poszukaj sobie korporacji, która zajmuje się tą zabawą.
White_Haven:
--- Cytat: rafson w Maja 25, 2008, 19:52:10 ---Witam!
Mam pytanie, potrzebuję zwiększy moc CPU w moim iteronie aby kupić lepszy laser do zbierania minerałów.
Wszelki CPU enhancer które są do kupienia w markecie nie wystarczają bo potrzebuję około 12000 tf a mam zaledwie 780 w moim Iteronie.
--- Koniec cytatu ---
Jak przedmówcy napisali, są procesorki zwiększające CPU. Na itka strip minera jendak nie wsadzisz - do tego potrzebna jest barka. Itek (i inne industriale) nie nadają się do kopania innego niz AFK.
Shadhun:
Czy można na niekatywnym koncie zrobic taki myk ? :
Przelac na niego iski, następnie kupić game time za iski znajdujące się na nieaktynym charze ?
Jeśli tak to czy są jakieś komplikacje ?
rafson:
CPU
Dzięki za info :) co prawda górnikiem nie jestem ale chciałem trochę przyspieszyć zbieranie minerałów żeby zarobić trochę dodatkowej kasy :) na mining barke chyba nie wyskilluje bo dłuugo i poszukam innych sposobów na zarobienie kasy :) ogólnie to spejalizuje się Special forces ale jeszcze jestem "za cienki" na walki, muszę trochę się podskillować :)
Goomich:
Przykro mi, ale nie jesteś za cieńki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej