Eve Online > NoobGarten

Anty WARP - czyli pytanie górnika

<< < (5/9) > >>

Kalressin:
Zatrzymanie warpa to "ctrl + space" (Zatrzymuje tez statek, nie tylko warpa i nie jak jestes w warpie tylko jak sie do niego zbierasz)
Alignowanie przyspiesza modul "inertia stabilizers".

MKoll:

--- Cytat: Richie Rich w Lutego 18, 2008, 22:37:12 ---Domyślam się. Chciałem tylko zobaczyć jak działa ten skaner. I pomyślałem że Dominix nie pokusi się się na Bursta.
--- Koniec cytatu ---

Tu zawsze każdy może się rzucić na wszystko, łącznie z carrierem atakującym shuttle.

--- Cytuj ---Mam kolejne pytanie - czy można przyśpieszyć czas przygotowania do warpa i warpowanie?
--- Koniec cytatu ---

Lepsze przyspieszenie statku = szybsze wejście w warp. Większa zwrotność (agility) = szybsze ustawienie do warp. (patrz poprzedni post)

--- Cytuj ---I czy można stanąć podczas warpowania? Ja gdy wcisnę stop to statek i tak leci dalej...

--- Koniec cytatu ---

Nie można. Można anulować sam rozkaz warpowania, ale jak już ruszysz, nie da się zatrzymać.

Tuba:

--- Cytat: Oam Mkoll w Lutego 18, 2008, 22:45:54 ---Lepsze przyspieszenie statku = szybsze wejście w warp. Większa zwrotność (agility) = szybsze ustawienie do warp.

--- Koniec cytatu ---

Masz na myśli wartości standartowe czy z np. afterburnerem?

Kalressin:
Przy wiekszej szybkosci statki wolniej skrecaja wiec wszelkie wlaczanie burnerow czy mwd wydluza czas aligna.

MKoll:
w EFT (Eve Fitting Tool) masz wyświetlony przybliżony czas wejścia w warp (i masę innych wartości). Zainstaluj sobie i eksperymentuj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej