Eve Online > NoobGarten

Mały problem...

<< < (2/3) > >>

Ellaine:
Zapisz się do Unseen Academy.
Jeśli grasz dwie godziny w tygodniu albo jeszcze więcej to powinno Cię byż stać na Dominixa od razu :)

BlackEnd:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lutego 07, 2008, 16:38:22 ---najpierw akademia a potem BUFU :D

ja nie mam cierpliwosci do tlumaczenia podstaw... chyba, ze lubisz zostac zjebanym w gangu pare razy na dzien :D

--- Koniec cytatu ---

co za akademia? (jestem totalnym noobem w tej materii) jak sie do niej zapisac? Moj corp niestety nie organizuje zadnych nauk w materii walki itp.   
czy latanie Bsem od razu to dobry pomysł?

co to zjebania w gangu pary razy na dzien... jesli to by pomoglo mi w nauce to czemu nie.

Ellaine:
http://unseen.pl

Xarthias:
Podstawowa zasada eve - nie lataj statkiem, na którego stratę cie nie stać.
Jeżeli stać cię wtopić bsa to możesz i latać bsem... Capitali na początek bym raczej nie polecał.
Jeżeli chodzi o akademię to link masz w moim podpisie :)

termos:
Jeśli chcesz zajmować się PvP zajmuj się PvP. Jak zauważyłem większość ludzi nie ma problemu z PvP jako takim ale podstawowe problemy z samym sobą ( co widać tez na tym forum ;) ) i z biegiem czasu rośnie w większości z nich przekonanie o niesamowitych cechach potrzebnych do PvP lub co gorsza ( i co znacznie popularniejsze ) o niesamowitej liczbie sp aby efektywnie latać w 0.0 i strzelać się z innymi. To nie jest droga PvP pilota

No i polecam Unseen

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej