Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli

<< < (2/11) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Yogos w Luty 06, 2008, 17:44:45 ---Archen coś cicho siedzi czyli z tej ruchawki z Rodkilem nic nie wyszło ??

--- Koniec cytatu ---

Roadkill to chyba jakiś epizod był. Zbyt wiele o tym nie słyszałem. Teraz jesteśmy w Venal. Póki co walczymy głównie z Insurgency i chłopaki nieźle dają sobie radę. Chyba czas przesiąść się z nanogangów na BSy.

Yogos:

Temat jest o TRI i w jednym z ostatnich postów Archen pisze że zawitało do nich Smashkill i była strzelaninka. Nudzi mi się wiec się zapytałem całkiem spokojnie czy tam sie coś dzieje czy tak se ktoś zrobił 300 osobwym gangiem 60 jump po to żeby se do stacji postrzelać.
Jestem ciekawską osobą więc tak sie chciałem dowiedzieć.

Wiem że Sempiramitus gdzieś tam w przestrzeni Roadkilla więc może coś chłopaki wiedzą bo np. Qurdeleshe czasem latają z Roadkilem.

EDIT
A spoko dzieki Archen. A zapowiadało się ciekawie fajna ekipa poleciała jakiś indorek z paliwkiem w venal spadł a tu cisza. Ble

Yogos, bardzo nie podoba mi sie twoj jezyk. wycialem Ci co brzydsze fragmenty tego jezyka. Jak nie zadziala, wytne caly, uprzedzam.

Zolthar:
qrdelesh nożesz podobuje mnie sie ta nazwa :P

termos:
Coś nerwowy jesteś ostatnimi dni yogos

A ty rozumiesz co sie do ciebie pisze, czy ja piszę o moim korpie, masz mnie za idiotę czy sam rżniesz głupa? Chyba wyraźnie jest napisane "No póki co to jest jedyny polski ally z zasadami, cichy i spokojny no i cały czas rozwijający się. taki nowy standard" Gdzie tam jest mowa o korpie, jak wół jest napisane "....ally..." w domyśle chodzi o Sempiternusa nie o bandę mikołajów z Tesco tylko właśnie o ten ally.

Nie jest to topic o capsach ani twoich ani RA tylko o TRI a ty piszesz "Sepirtermusy może wy coś wiecie ?
Bo chyba jesteście petem roadkila ktoś tam mówił że im lód kopiecie czy coś ?" więc ja ci wyraźnie odpisuję że sa takim petem Roadkilla jak  wy petem goonsów. Jesteście petem goonsów? Jak nie to teraz rusz głową i wyciągnij wnioski z tego zdania, to się logika nazywa. XXX

Skąd postuje? Z Warszawy postuje. Mam ci jeszcze jakieś dane podać? Po co ci to, chcesz po nocach nie spać.XXX

Zolthar:
ok to ja mam pytanie kto to właściwie jest pet ? serio pytam bo sie zacząłem gubić chyba.

ok nvm postów już nie ma :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej