Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli
Zbulu:
Apropo forumowych zasad czy korp musi bc w stopceczy moze byc pod avatarem tak jak ja mam teraz? nie chciałbym dostać bana bo ostatnio ktos mi wywalil posta mimo ze te informacje byly pod avatarkiem.....?
Voulture:
Teoretycznie:
--- Cytuj ---W stopce (sygnaturze) musi znaleźć się:
- Nick z gry
- Nazwa Korporacji
- Nazwa Sojuszu
--- Koniec cytatu ---
Ale mysle, ze tak dlugo, jak te informacje beda dobrze widoczne to chyba moze zostac tak, jak jest.
Dziwna sprawa, bo wydaje mi sie, ze nikt tu postow nie usuwa. Gdy ktos niedostosowuje sie do regulaminu wycinana jest tylko tresc (nie wiem jak inni, ale ja je kopiuje do siebie). Posty moga teaz trafic do Flamewaru, ktory dostepny jest od ok 25 postow (to pewnie to), badz do Offtopicu.
Loc0:
--- Cytat: Adam Nowak w Luty 10, 2008, 16:29:51 ---... Ps.Straszna wioche tu macie 90% postow napisane przez kilka tych samych osob,moze zrobice chata :D
--- Koniec cytatu ---
Bo tacy jak Ty moga konstruktywnie pogadac jedynie na polishu ;d
dynamika:
Zauwazylem ze z mapy politycznej zniknely tereny Sempiternusa. Czy to znaczy ze teraz Sempy sa integralna czescia RK czy sie wyniesli gdzies?
Jeb Bondo:
--- Cytat: dynamika w Luty 12, 2008, 12:44:43 ---Zauwazylem ze z mapy politycznej zniknely tereny Sempiternusa. Czy to znaczy ze teraz Sempy sa integralna czescia RK czy sie wyniesli gdzies?
--- Koniec cytatu ---
sovy mają chyba coś się powiększyło nawet. Wygląda na to ze osoba kóra generuje mapę umieszcza na niej tylko niepodległe sojusze, które nie są czyjąś własnością albo płacące za spokój innym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej