Eve Online > NoobGarten
Nurtujące mnie kwestie - proszę o pomoc
Siewca Titum:
--- Cytat: Ireul Taar w Lutego 04, 2008, 18:21:05 ---Nie polecam Allegro. Fakt, 90zł to atrakcyjna cena, jednak za niewiele więcej (ok 97) można kupić 90d GTC w profesjonalnym serwisie (link na górze strony EVE TIME CODE),pewnym i przetestowanym przez wielu graczy.
No i witaj w EVE!
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za ostrzeżenie. Generalnie na allegro od osoby z miasta mogę kupić. O tyle jest to kusząca oferta ,że doładowanie dostaje od razu jak się zdecyduje, a płacę za miesiąc - dwa i jeżeli mi się nie spodoba to płacę połowę. Gdyby mi się spodobało wolałbym płacić jak niegdyś za wowa - z góry za 6miesięcy. Zapewne wtedy cena jest jeszcze mniejsza. Muszę się zastanowić jak płacić w takim wypadku.
Mam jeszcze inną opcję, kolega chce mi jakoś dać 30dni ,a po tym z nim zamówił bym z Australii. W takim razie pytanie:
a) Czy to legalne by było? 30dni akurat bym zobaczył czy mi się podoba
b) Czy kody z Australii działają w Europie?
CoeathalVega:
na tematy platnosci juz Ci ktos odpowiedzial wiec w to sie nie bede zaglebiac...
najwazniejsza w tej grze jest niestety cierpliwosc, statystycznie ponad 50% graczy wymieka po 6 miesiacach. Na poczatku moze sie wydawac nudna, ale jezeli masz cierpliwosc - jak najbardziej.
Siewca Titum:
Dzięki panowie za porady. Wybrałem aktualnie Amarr Amarr. Niektórzy mówią ,że są lepsze rasy do kopania, ale ja nie muszę być najlepszy - historia Amarrów jest ciekawa sama w sobie dlatego też ich wybrałem. Gra mnie zafascynowała jednak muszę dokupić ramów gdyż 512 nie starcza.
Teraz pytanie, jestem w jakiejś dziwnej korporacji. Właściwie chyba to startowa korporacja, jak mam z niej wyjść?
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Siewca Titum w Lutego 04, 2008, 18:45:57 ---b) Czy kody z Australii działają w Europie?
--- Koniec cytatu ---
niewazne skad sa kody, dzialaja wszedzie.
--- Cytat: Siewca Titum w Lutego 05, 2008, 16:49:21 ---Teraz pytanie, jestem w jakiejś dziwnej korporacji. Właściwie chyba to startowa korporacja, jak mam z niej wyjść?
--- Koniec cytatu ---
musisz sie po prostu zapisac do innej korporacji (odwiedzic stacje w ktorej ma biuro i zlozyc do niej aplikacje)
Ellaine:
Zapisać się do korporacji graczy, na początek idealna będzie Unseen Academy, zobacz unseen.pl.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej