Eve Online > NoobGarten
Jak uchronic jaja po utracie statku
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 31, 2008, 15:49:11 ---A na poważnie... BS na 5 to w zasadzie konieczność w 0.0 żeby walczyć w miarę znośnie... 8)
--- Koniec cytatu ---
Hehe... dlatego wlasnie znowu przerwalem nauke tej umiejetnosci, na korzysc innej - ale w koncu kiedys sie tego naucze - zostalo mi jeszcze tylko 17 dni do BS na 5, co w realnym czasie zajmie mi pewnie z 1.5-2 miesiace :P
Dormio:
A który to już skill BS'a na 5 ? :P
I tak mi się mimochodem przypomniało - nie opłaca się tracić poda z jeszcze jednego powodu: od pewnego momentu wykupienie klona za dużo kosztuje i np. mi się już nie kalkuluje robić podexpresa, taniej wysłać alta ;D
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 31, 2008, 15:56:24 ---A który to już skill BS'a na 5 ? :P
I tak mi się mimochodem przypomniało - nie opłaca się tracić poda z jeszcze jednego powodu: od pewnego momentu wykupienie klona za dużo kosztuje i np. mi się już nie kalkuluje robić podexpresa, taniej wysłać alta ;D
--- Koniec cytatu ---
Mimo, (:P przecinek) ze mam juz ponad 12M SP w Spaceship command, nie mam jeszcze ani jednego BS'a na 5, choc moge latac m.in. BSami 3 ras (potrzebowalem, zeby moc przewozic sprzedawane ship'y).
Ceny klonow rzeczywiscie sa sporawe (ja za mojego musze juz placic ponad 7M), ale czasami jak sie chce cos szybko zrobic w kilku roznych regionach, to warto wydac kase za te 2-3 klony, a nastepnie wrocic do 0.0 i sie postrzelac :D (nie kazdy ma odpowiednio wyskilowane Alt'y)
Dormio:
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Stycznia 31, 2008, 16:02:52 ---(potrzebowalem, zeby moc przewozic sprzedawane ship'y).
--- Koniec cytatu ---
Ha ! Mam Cię psuju ! To pewnie Ty sprzedajesz Dominix'y po cenach dumpingowych za 50mln/szt !
7 mln ? To chyba w nowych cenach... ostatnio jak płaciłem za swój to wystawili mi rachunek za 8 z drobnymi...
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 31, 2008, 16:08:34 ---Ha ! Mam Cię psuju ! To pewnie Ty sprzedajesz Dominix'y po cenach dumpingowych za 50mln/szt !
--- Koniec cytatu ---
To nie ja... ja zwykle sprzedaje po srednich cenach - a ostatnio wogole przestalem sie bawic produkcja i tylko handluje roznymi faction-item'kami - choc i tu chwilowo bedzie przestoj, bo wydalem kupe kasy na jakies dziwne rzeczy ktore sobie wpakowalem do glowy, zeby szybciej latac :P a spora czesc tez mam zablokowana na paru itemkach, ktore nie chca mi sie sprzedac po cenach ktore chce uzyskac :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej