Eve Online > NoobGarten
HowTo: jak wtopić 460kk lekką ręką
Dormio:
Hehe... ostatnio się jorgnąłem na wyrzutniach i dodawałem zera po przecinku... 5 szt w ciągu minuty poszło, za 311,05 ISK zamiast jak planowałem po 311k.
Przynajmniej na podatku zaoszczędziłem ;D 8)
Yogos:
Ja sie dałem wyscamować ostatnio w Jita na typku co sprzedawał 1nm MWD gisti-a
Pisał gnojek za 115 mln więc otwarłem convo. On otwarł trade i wrzucił mwd gistacza ja kase on gada że lag i kasy nie widzi no to reopen trade.
Ja kasa on giisti A ale kurwa AB i szybko zaakceptował.
100 baniek w plecy :(
2h później patrze a kutas jakiś inny na innym nicku zasuwa te samą gadke a akuat siedziałem na reselerskim alcie.
Otwarłem konvo i trade -patrze MWD jest pięknie dałem 115 mln kolo że kasy nie widzi.
Reopen trade ja wbiłem 11.5 mln on dał AB i szybko akcept gehhehehehehe :knuppel2:
Oba abeki powyżej 20 mln sprzedałem także tylko jakieś 80 w plecy eh :grr: :nie: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo:
Tomash Kovahlsky:
Z re-open trade to trzeba uwazac - na 99.99% to scammerzy, dlatego ja zwykle jesli cos takiego robia, to od razu na Block-Liste wrzucam.
A takie cos:
--- Cytat: Yogos w Stycznia 25, 2008, 10:30:31 ---Reopen trade ja wbiłem 11.5 mln on dał AB i szybko akcept gehhehehehehe :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
...zastosowalem juz skutecznie z 5 czy 6 razy, ale mi sie znudzilo. Tyle, ze ja nie 11.5M tylko 115k dawalem :D
CoeathalVega:
moj rekord; w telegraficznym skrocie.
zrobilem skille na Deimosa. WOOT. jestem niezwyciezony (beer talking).
pffff Geddon, dam sobie rade. O, ma 10 kolegow. -1 deimos
no dobra, kupie nastepnego, przeciez tak zle byc nie moze. o, 0.0 nieopodal, moze poNPCuje i zwroci mi sie troche.
******, mrugajace czerwone kwardraciki. -1 deimos i jajo (z kablami).
nie ma sie co lamac, kupilem nastepnego, wracam sobie do mojej bazy w 0.4
ooo 2 caracale i thorax. 2 caracale wybuchly, thorax mnie wykonczyl.
dopilem piwo i poszedlem spac.
straty : 3 x deimos full t2, set +3 (za czasow jak troche drozsze byly). (kolo 700 mil i zniszczone ego).
DONT DRINK AND FLY
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: CoeathalVega w Lutego 04, 2008, 23:57:27 ---DONT DRINK AND FLY
--- Koniec cytatu ---
Tu sie z kolega w pelni zgadzam!
Osobiscie wielokrotnie lamalem te zasade i w 90% konczylo sie to dla mnie zle.
Do tej pory pamietam (i pewnie pare osob tez), jeszcze czasy jak PTF w Solitude stacjonowal, i jak to sobie wieczorkami przy piwkach samotnie kampilem gate Pertinere<->Y9G-KS. NIejednokrotnie kampienie konczylo sie moim obudzeniem sie w skutek uslyszenia efektow dzwiekowych towarzyszacych wybuchaniu mojego statku :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej