Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] News
Pimpeck:
Laga maja akurat wszyscy, ktorzy sa akurat w systemie wiec imo to zaden argument, ze spidertank sie czasami nie udaje :D Zabrzmialo to tak jakby tylko fightery smashkilla generowaly laga, a jusz wasze drony nie ale moze jestem w bledzie a propos tego brzmienia.
Trzeba jakos dawac rade :D
Odnosze natomiast wrazenie, ze smashkill chyba znalazl sposob na nanogangi, w ktorych nie przecze jestescie niezli i to mnie akurat cieszy.
Pozdro
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Pimpeck w Luty 27, 2008, 06:45:30 ---Laga maja akurat wszyscy, ktorzy sa akurat w systemie wiec imo to zaden argument, ze spidertank sie czasami nie udaje :D Zabrzmialo to tak jakby tylko fightery smashkilla generowaly laga, a jusz wasze drony nie ale moze jestem w bledzie a propos tego brzmienia.
--- Koniec cytatu ---
Gdy BSy walczą z carrierami to lag akurat jest po stronie carrierów. Fightery walczą same i nie lagują. Gdyby to była walka tych samych klas statków to możnaby powiedzieć, że lag jest uniwersalny.
Yogos:
Ciekawe :P
Jak to goonsi płakali na forum że BoB robi :
"The warp cariers luch drone came lag end rest will do fighters trick"
Ale to nie znaczy że ci co tych carierów używają stosują jakiś metagaming. Poprostu atakują carierami a że gra nie wydala to wina CCP.
Swoją drogą taką taktyke Smashkille mogą stosować do momentu gdy działa cyno jammer. Jeśli bitwa jest o stacje to moja porada to trzymać pos gunnerów 23/7 w posie z cynojammerem :buck2:
Bo jak sie tam 80 kapsów tri pojawi to będzie po stacji :krzeslo:
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Yogos w Luty 27, 2008, 10:15:38 ---Jak to goonsi płakali na forum że BoB robi :
"The warp cariers luch drone came lag end rest will do fighters trick"
--- Koniec cytatu ---
Tak to właśnie wygląda. To samo dotyczy w pewnym stopniu dron i dział POSa. Wszystkie te bronie działają bez ingerencji gracza i są niewrażliwe na lag.
--- Cytuj ---Ale to nie znaczy że ci co tych carierów używają stosują jakiś metagaming. Poprostu atakują carierami a że gra nie wydala to wina CCP.
--- Koniec cytatu ---
Ależ ja w żadnym razie nie oskarżam SK o metagaming. Jedynym winnym tej sytuacji jest CCP. Co prawda nasi FC starają się unikać jeśli można używania fighterów właśnie w obawie o kompletne zlagowanie systemu ale czasem nie da się tego uniknąć. SK był wczoraj w takiej sytuacji - użycie carrierów było najlepszym wyborem. Miejmy nadzieję, że CCP usprawni swój kod bo pilotów capitali będzie tylko więcej.
--- Cytuj ---Swoją drogą taką taktyke Smashkille mogą stosować do momentu gdy działa cyno jammer. Jeśli bitwa jest o stacje to moja porada to trzymać pos gunnerów 23/7 w posie z cynojammerem :buck2:
--- Koniec cytatu ---
Wycieczka do Geminate jest tylko wycieczką. Nie planujemy angażować się w POS-warfare, nasza flota capsów została w Deklein. Znaleźliśmy się przy posie żeby ubić carriera i dreada. W chwili warpu było tam kilka capitali i Wyverna i na początku lag był całkiem znośny. Dopiero po przylocie reszty carrierów SK wszystko się posypało.
ArchenTheGreat:
Triumvirate zestrzelił statek klasy Wyvern należący do Roadkill. Najwyraźniej siedział sobie samiutki na bramie.
Link do KB: http://tri.exanimo.org/?a=kill_related&kll_id=107338
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej