Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] News
Vermian:
W sumie ja bym sie fitu przyczepil, 2 med sloty zmarnowane na tackling :D . Ogolnie ktos oslabil znacznie tank statku ktory jest wart ciezkie dziesiatki miliardow tylko po to, aby robil cos co potrafi byle noob fretka :buck2: . Coprawda nie jest to przejaw ewidentnej glupoty jak latanie MS-em na T2 ficie, czy z modulami BS-a, ale hm... czasy gdy oplacalo sie z MS-ow robic tego rodzaju solo pwn mobile juz minely. Teraz nawet w low sec latwo zaliczyc glebe, dzieki pojawieniu sie heavy dictora.
Venzon 2003:
nasze wszystkie msy maja weba i scrambla frakcyjnego
to jest podstawa niestety, szczegolnie web
MKoll:
--- Cytat: Vermian w Luty 16, 2008, 23:29:36 ---W sumie ja bym sie fitu przyczepil, 2 med sloty zmarnowane na tackling :D . Ogolnie ktos oslabil znacznie tank statku ktory jest wart ciezkie dziesiatki miliardow tylko po to, aby robil cos co potrafi byle noob fretka :buck2: . Coprawda nie jest to przejaw ewidentnej glupoty jak latanie MS-em na T2 ficie, czy z modulami BS-a, ale hm... czasy gdy oplacalo sie z MS-ow robic tego rodzaju solo pwn mobile juz minely. Teraz nawet w low sec latwo zaliczyc glebe, dzieki pojawieniu sie heavy dictora.
--- Koniec cytatu ---
Nie zgodzę się. W ten sam sposób można winić fitowanie weba na BSach. Zawsze można powiedzieć, że fretka-tackler zrobi to lepiej. IMO scramble na mid to już kwestia stylu latania. Ważne żeby nie sępić i nie wrzucać best named T1 :).
ArchenTheGreat:
Dziś rano flota TRI usunęła z systemu 4U90-Z dwa duże POSy. Mimo, że wychodziły one z trybu reinforced w niedogodnym dla nas czasie Roadkill nie podjął prób ich obrony. Tym samym w systemie nie ma żadnego wrogiego POSa. Zdobyte przez RK sovereignity powinno wkrótce przejść do TRI (przed atakiem RK system nie miał żadnego sovereignity).
ArchenTheGreat:
Po nieudanej ofensywie Roadkilla na Deklein Triumvirate wybrał się na wycieczkę w okolice BWF-ZZ. Jest to system 0.0 ze stacją, odległy jedynie 2 skoki od przestrzeni hi-sec. Wypowiedzieliśmy też wojnę, zatem walki przenoszą się czasami do imperium.
Dzisiaj mieliśmy dość intensywną walkę przy POSie RK: http://tri.exanimo.org/?a=kill_related&kll_id=107080
Raport na SHC: http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?p=392285#392285
Lag choć na początku znośny po pojawieniu się fighterów nie pozwolił na efektywne używanie spider tanka. Latałem Vagabondem i lag modułów miałem w okolicach minuty.
Walki trwają przez całą dobę choć w godzinach szczytu RK ma znaczną przewagę liczebną co musimy nadrabiać sprzętem i wyszkoleniem. Padło już mnóstwo statków w tym parę klasy capital. Jako, że nie jest to wojna o stacje TRI nie używa capitali zaś RK trzyma je w systemie BWF.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej