Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[HUSAR] news
Xarthias:
--- Cytat: Mighty Baz w Marca 28, 2008, 14:34:02 ---my jednak glosujemy na HARDIN'a
--- Koniec cytatu ---
:ban: :2funny:
Baziu, głosujcie sobie na kogokolwiek chcecie, wolna wola w sumie, ale na reklamowanie konkurencji Albiego nie pozwolę na centrali :P (bannerek usunąłem, bo był trochę zbyt "dosłowny", sorry, ale małoletni też tu zaglądają).
MightyBaz:
Battle Summary for 49-U6U, 21:54 - 23:37
wczoraj wpadlismy wieksza grupa (snipers + suppoert) wesprzec IAC przeciwko Mercenary Coalition i KIA Alliance w systemie 49-U6U. Mam nadzieje , ze ktos dokladnie opisze przebieg walki :tickedoff:
STATYSTYKA wg naszego kb, ogladalem inne kb i sa rozne wartosci , od innej ilosci shipow, az po inne wartosci kill/loss, ale tak czy siak dalismy lomot MC i spolka
CVA + IAC + Sylph = 194 shipy (straty 15 + 1 pod)
MC + KIA + Daisho Syndicate = 129 shipow (straty 114 + ok 50 pods)
DaBlades:
--- Cytat: Mighty Baz w Marca 31, 2008, 08:29:03 ---
CVA + IAC + Sylph = 194 shipy (straty 15 + 1 pod)
MC + KIA + Daisho Syndicate = 129 shipow (straty 114 + ok 50 pods)
--- Koniec cytatu ---
Oj Baz, Baz, jakby to pisał jakiś noob to bym zrozumiał, ale ktoś tak Mighty jak ty? :P
dobrze wiesz że podawanie statystyk z KB CVA, gdzie były 3 ally po waszej stronie jest o dupe rozbić. I co z tego, że że napisałeś:
"STATYSTYKA wg naszego kb, ogladalem inne kb i sa rozne wartosci , od innej ilosci shipow, az po inne wartosci kill/loss"
skoro podajesz jakieś liczby
Tak pewnie utrzymaliście pole ale straty po waszej stronie były pewnie 3-4 razy większe
także ładne info totalnie zrypane przez próbe popisania się :nie:
MightyBaz:
wez facet wyluzuj...walka byla , system utrzymany, a ja nie bede latal po wszystkich kb zeby cos udowodnic bo mi sie nie chce
te straty jakie podalem sa nasze, CVA plus nasi
DaBlades:
--- Cytat: Mighty Baz w Marca 31, 2008, 09:49:27 ---wez facet wyluzuj...walka byla , system utrzymany, a ja nie bede latal po wszystkich kb zeby cos udowodnic bo mi sie nie chce
te straty jakie podalem sa nasze, CVA plus nasi
--- Koniec cytatu ---
to nie podawaj zupełnie nieadekwatnych liczb. Lubie czytać informacje co się u Polaków w EVE dzieje ale wasze to czysty PR i przez to są do bani.
btw wracając do waszej bitwy z KB MC
"Newer loaded-newer fired a gun"
Dobra twój topic już tu nie spamuje...i nie zaglądam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej