Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywna ocena PL korpów - dyskusja i offtopic
Dormio:
--- Cytat: Dormio w Styczeń 09, 2008, 13:39:48 ---SHCK - still counting, 4th birthday soon :) Policz jeszcze raz :) (Ireul)
--- Koniec cytatu ---
luty 2005, 2006, 2006... to wg Ciebie Ireul w lutym 2008, który wypadnie ?
3 rocznica funkcjonowania, 4-ty rok funkcjonowania.
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 09, 2008, 14:15:55 ---Pomysł jest z początku 2005r i podsunął mi go Kerri (jakby archiwum było dostępne, to bym ci pokazał :) ), ale dopiero rok temu udało się go zrealizować na szerszą skalę (pierwsza próba, z 2005, była porażką, bo sam byłem mega noob wtedy... nie żebym teraz nie był noob :P ).
Ale jak chcesz się pobawić to zapraszam do aliansu, jel... err... ochotnicy milie widziani na stanowisku zarządzającego tym bur... errr... interesem. :D
--- Koniec cytatu ---
No właśnie w tym rzecz. Kerri gadał, a ja zrobiłem, przez długi czas SHCK (cały 2005 i część 2006) odsysaliśmy nowych ludzi szkoląc ich i przyjmując bez żadnych warunków, uważając się za szkołę podstaw PVE, industry i science. Tych nastawionych na PVP odsyłaliśmy. Nie wiem z kim Kerri rozmawiał, nie ze mną w każdym razie, a pomysł na stworzenie akademii dla noobków i prowadzenie szkoleń wypracowałem (być może równolegle) z Edem w czasie negocjowania z nim warunków wstąpienia do SHCK (miał uczyć kurza morda).
Niech Ci będzie - pomysł akademii to może za mocno powiedziane, ale taka podstawówka to u nas funkcjonowała od samego początku.
Za zaproszenie po raz kolejny podziękował, u siebie mi burdelu wystarczy :]
Miało być subiektywnie jak widzę, a się zaczęli miotać i tłumaczyć... moderator... gdzie jest moderator... bo mi tu flame jeszcze zrobią... z mojego posta.
MightyBaz:
--- Cytat: Dormio w Styczeń 09, 2008, 13:39:48 ---
BAZ... err... Husaria - znaczy się kolejny ktoś powinien dostać w zęby za to samo - kradziej Baz, RPG add.
--- Koniec cytatu ---
no wiesz dormio, gdybym cie nie znal w rl to bym zaraz cos chlapnal...kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi - ze ktos ukradl watek czy co?
btw HASTRABUL cos ty zrobil ? watki sie pieprza ...zmien nazwe na uwagi do REPUTACJA albo co...sadze ze wiele osob jest zdezorientowanych 2 topicami
poddaje sie...hastrabull, moze nazwiesz ocena jednostek zorganizowanych w zespoly ludzkie - podejscie subiektywne eh...pieprzyc
Gregorius:
No to jeszcze ja chciałbym sprostować :)
--- Cytuj ---BWC - Greg, Ty żyjesz ?
--- Koniec cytatu ---
Aktualnie - status papugi w Chimerrraa! :) A BWC jest w stanie hibernacji - nastawiony autopilot wraz z lodówką Conradusa.
--- Cytuj ---Unseen Chimera: Tau, Gregorius i piracenie w low secu. Wiecej nie wiem. Acha, papuga.
--- Koniec cytatu ---
Na razie dłubiemy w low'ach itp. Szkolimy się w fachu zabijania niewinnych dzieci, gwałcenia dobytku, palenia kobiet etc. >:D >:D
Aktualnie pod sztandarem Unseen Company - szkolimy rekrutów z początkami pvp (player vs. pony)
Voulture:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 09, 2008, 17:25:17 ---[...]
btw HASTRABUL cos ty zrobil ? watki sie pieprza ...zmien nazwe na uwagi do REPUTACJA albo co...sadze ze wiele osob jest zdezorientowanych 2 topicami
poddaje sie...hastrabull, moze nazwiesz ocena jednostek zorganizowanych w zespoly ludzkie - podejscie subiektywne eh...pieprzyc
--- Koniec cytatu ---
Bo ono jest subiektywne. Nie ma sie co pieklic o kazda wypowiedz, taka idea tematu. Myslalem, ze o to Ci wlasnie chodzilo, by kazdy mogl napisac jak patrzy na pewne sprawy. Po to jest ten nowy temat (czyt nizej), abys kazdy mogl cos sprostowac, jesli uwaza, ze trzeba.
Zobacz, w tym watku na samej gorze i w Twoim temacie w mojej wiadomosci widac wszystko - linki do tematow z komentarzami. Z tego co widzialem tematzmienil Xarthias i dokladnie odpowiada zawartosci. Czy oba tematy powinny miec bardzo podobne tematy? Sam nie wiem, ja juz tu nic nie zmieniam.
Edit:
Ach, chyba juz rozumiem. Xarth zmienil oba tematy a ty zmieniles na nowo? Nie poprawiaj moderatorow... poki sam nim nie zostanies :>
MightyBaz:
poddaje sie...po prostu topicu jest nieczytelne, nie wiadmo ktory jest ktory...bajzel...ale skoro jestes(cie) moderatorami to co ja biedny zuczek moge
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej