Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywna ocena PL korpów - opinie
misao:
Beach Boys: banda piratow lubiaca gwalt analny
Bermuda Syndrome: Ciezko mi powiedziec zamalo ich znam. Tu siedi ew ewr
Chapterhouse:Adena pl0x!
Frontier Worlds: Ciezko powiedziec, poza forum centrali nie znam nikogo
Frontier Combine: tiker brzmi jakby byli z Pcimia
Hanys: Piwo kluski i schabowy z kapusta
Husaria: Amar Vector!. A moze Victor? Az chce sie powiedziec jaki Pan taki kram:P
IRA: nani?
Korporacja Kupcow Polskich: Korporacja Glupcow Polskich?
Unseen Academy: Xarthias i spolka.
Unseen Chimera: Yarr harr doddle doo dee
Unseen Gryphon: pew pew
Pink Bunnies: Wabbits of Doom. Tu siedzi Zolthar
Polish Task Force: Tuj siedzi Mona. i nie buduja shiopow >_>
Qrdelesh: nani ka?
Rave Technologies: Poza GBT najwieksze skupisko nekrofilow w eve >_>. NIeprzewidywalny korp of DOOM.
GBT: Banda alkocholikow. Specjalizuja sie w sleepkampieniu.
Caladari State Library Task Force: Najlepszy polski korp piracko PVPowy. Chwilowo nieczynny.
Shoki: Dormio mooneye i reszta radosnej bandy. Szkoda ze siedza poza covenem.
Ellaine:
Znam:
Polski sklad w NoQ of VV, i lubie, walcza niezle, po dobrej stronie, i dobrze sie z nimi gada. Gdyby krecilo mnie czyste pvp, dawno bym tam byl.
Unseen: the sojusz: jestem w srodku i jest fajnie. Wielki szacunek za wysilek szkolenia tylu ludkow, to bardzo rozwija polskie community, przyprawiajac o wielu graczy ktorzy nie tylko zaczynaja gre, ale i chca grac dalej po 3 miesiacach.
A wlasnie:
Husaria: Jakkolwiek Baz jest ekscentrycznym trolem, lubie go i Husarie i CVA bo lubie RPGowcow, lubie Amarrow i lubie ludzi ktorzy daja mi miliard isk :)
BAS-3: Irutuje mnie forumowa poza mistrzów Eve i znawcow niezglebionych tajemnic oraz "co ty wiesz noobie, nie masz nawet mothershipa". W ogole nie widac tego w kosmosie i w rozmowie w grze i na zywo, gdzie ludzie BAS sa spoko.
Hanys: maja fajna strone. Mieli jakies jazdy na poczatku kariery w 0.0 ale kazdy kiedys sie uczy, brawo ze w czasie klopotow sie nie rozpadli.
BeachBoys: po zjezdzie mam wrazenie ze sa mlodsi niz srednia Eve (kolo 30). A moze to nie byli ci?
Korporacja Kupcow Polskich - handel iskami
Maxima:
PBN - zaklad psychiatryczny :)
BeachBoyz - Spoko ziutki tylko maja muche w nosie a nos w chmurach (mowie o starej ekipie bo nowych siurkow nie znaju) :D
Husaria - MIGHTY BAZ ,reszty nie znam chyba sa swojscy jak sie odcedzi niektore wybryki ich CEO :P
Bermuda Syndrome: Kerbiry strasze ale po godzinach dobrze napieprzaja , NASI kofane chlopaki sa :D
Chapterhouse: Alegro?
Frontier Worlds: nie znaju
Frontier Combine = Sempiternus, gornicy? pety roadkilla?
GBTeam: - Zespol pijakow i alkocholikow, maja niby jakas babe w corpie ale sami mowia ze to chlop :D NASI kofane chlopaki
Hanys: Jakies babole ze slonska :D famra itp :D
IRA: nie znaju
Korporacja Kupcow Polskich: Alegro?
Unseen Academy: Nasi milusinscy :D
Unseen Chimera: ?
Unseen Gryphon: Troche wystrszeni jeszcze ale juz powoli robia grzywke na cukier >:D NASI!!! kofane noobki nasze :DD
Polish Task Force: Szkoda slow, balwany do potegi , po nocach kampia kolesi i jeszcze ja musze z nimi :D NASI! kofane chopy
Qrdelesh: farma?
Rave Technologies: Taka duza ekipa papl na vencie :D zawsze maja powody do krecenia beki :P NASI kofane chlopaki!
Ronin:
No to i ja sie wypowiem a co mi tam :P :
PBN - calkiem aktywni, dosc mlodzi, pvperzy z zapalem do walki ale bez fc i starych wyjadaczy. Cos tam zdzialaja ale brak im duzego celu.
BeachBoyz - mialo nie byc o sobie to nie ;p
Husaria - mieszane uczucia z jednej strony baz, z drugiej reszta wydaje sie normalna.
Bermuda Syndrome: isko klepacze, pieniacze, ale w sumie nie sa zli w walce.
Chapterhouse: ke?
Frontier Worlds: to chyba iss czy cus? kerbir kerbir i kerbir?
Frontier Combine: patrz wyzej
GBTeam: - brak fc, slaba aktywnosc, pozatym spoko ludzie, kilku pijakow kilka zadufanych lamek, ogolnie moze byc ;-)
Hanys: za klimat 6 . za kerbirsto 1 , lacznie 3+ :)
IRA: ke?
Korporacja Kupcow Polskich: scam, isk selling , etc... wszystko co zle
Unseen Academy: podziw za duza determinacje xarthiasa i duzo sukcesow zycze ;)
Unseen Chimera: patrz wyzej
Unseen Gryphon: dunnp
Polish Task Force: pozytywne fajne chlopaki, jedyne co mnie irytowalo to wielkie planowanie i setki godzin przygotowan. poza zolwim tempem wszystko O0
Qrdelesh: dunno
P.s. We rock! :crazy2: :crazy2: :idiot2: :idiot2: :crazy2: :crazy2:
poconick2:
PBN - ventowe paple, jajcarze w czołówce całej tej zgraji noobów ;) mają chęci i fajnych ludzi, 'wiara! w primary strzelac!' Ciągną coś o czym wielu ludzi marzyło i o czym dyskutowało się na tym forum od dawien dawna w flamewarach kończąc. Za to zostaną zapamiętani w tej grze tworząc legende, podobnie jak inne polskie korpy.
BeachBoyz - mów mi bond... vagabond..., raz dwa trzy - tym sojuszem który się rozpadnie gdy nas przyjma będzieszzz tyyyy, cieszy mnie bardzo, że są tacy ludzie, którzy chcą bawić się w PvP, tylko chodzą innymi ścieżkami niż inne większe PL korpy... Też legenda korp. Będą ludzie kiedyś wspominać, ale mają swoje na sumieniu.
Husaria - ci co się modlą o boosta amarrow razem z CVA? Mój laser zadaje 2K+8 obrażeń w tej rundzie.... Krzykactwo na forum wiadomo kogo.
Bermuda Syndrome: wstydzą się statystyk na kb i dlatego mają killboarda na hasło, ogólnie lamy jakieś i często na pakach widywani, ostatnio w stain, wczęśniej w D2
Chapterhouse: polski korp nr 345?
Frontier Worlds: primary - kanał polish!! wspomnienie pozostało takie, że spinali się na tym kanale
Frontier Combine: a może to ci mieli kanał polish za primary? śmieszne korpy w każdym bądź razie i śmieszniejsi ludzie, którzy się spinali na kanale polish, a było takich głównych z 2, może więcej
GBTeam: dobrze, że chociaż Ci jeszcze chcą walczyć z całej tej zgraji bo porażka, przez to nie są byle jakim korpem. Chyba już legenda polish comminity.
Hanys: eee.... hmmm... no.... polski korp np 346?... błysnęli językiem, zrobili awantuje, wylali ich z sojuszu i tyle.
IRA: polski korp np 1455?... Zespół kojarze, ale tego tworu w grze nie.
Korporacja Kupcow Polskich: polski korp np 246... KKP? PKP? PPK? Żeby to PK było.... ech... (player killers)
Unseen Academy: wydarzenie w polish community... nadzieja, że nowe pokolenia będą wiedziały chociaż podstawy podstaw. Ojciec Xarthias i jego trzódka.
Unseen Chimera: jakiś odłam akademi
Unseen Gryphon: kolejny odłam, może to Ci co walczyć chcą? Boże daj nam takich więcej!
Polish Task Force: Ci to się nigdy nie zmienią. Plotki głoszą, że korzystając z swych dużych skilli w industry przemielili barki, haulery na BSy.... nie wszyscy jednak ;) No i największa papla/legenda polish community - Kerriso. Te sesje do 4 rano na vencie i opowieści sprzed lat.... Legenda polish comminity.
Qrdelesh: polski korp nr 1546...
Rave Technologies: Kolejni, którzy postąpili podobnie jak PTF i chwała im za to. Venca omijać z daleka, trupem jedzie. Wykluło się z nich trochę dobrego luda. Jakby niepatrzeć legenda polish comminity, choć i z nimi były jakieś niesmaki (rozpad NHUN, powstanie potem RAVE, potem z PTFem coś nie tak), ale na szczęście zwarli pośladki i jesteśmy wszyscy razem w covenie.
Napisałem co myślałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej