Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Voulture:
--- Cytat: DragLord w Lutego 29, 2008, 12:19:22 ---[...]
Wczoraj lag był niemiłosierny opóznienia były rzędu 5min czasem więcej,
"[22:22:08] EvilBart > ok typing a message - it is 22:13 on my clock"
jak mi się w końcu załadował grid to znów nic zalokować nie mogłem i tak nie ma mnie na żadnym kmie z bitwy pod POSem MC gdzie główne starcie było.[...]
--- Koniec cytatu ---
http://dl.eve-files.com/media/corp/voulture/9.JPG
Tak mi sie przypomnialo :D
Ja nie wiem czemu, chyba bede sie musial jednak zalogowac i popytac ;p
Hastrabull:
--- Cytat: DragLord w Lutego 29, 2008, 12:19:22 ---Zgadzam sie z Alibi i Hastrabullem, dopóki nie ma niepotrzebnego smacku i wrogości to można na polu bitwy strzelać do siebie a pózniej dzielić się na centrali wrażeniami.
Wczoraj lag był niemiłosierny opóznienia były rzędu 5min czasem więcej,
"[22:22:08] EvilBart > ok typing a message - it is 22:13 on my clock"
jak mi się w końcu załadował grid to znów nic zalokować nie mogłem i tak nie ma mnie na żadnym kmie z bitwy pod POSem MC gdzie główne starcie było.
A co do przyłączenia sie C0ven do "wielkiej wojny' to mamy w tym swój interes :coolsmiley:
--- Koniec cytatu ---
niech no sie domysle jaki. Jako ze outbreak i evoke odpuscili (KIA chyba tez), to dostaliscie obietnice terenu w pb :) Zgadlem? :)
Jest tylko jeden warunek, trzeba ta wojne wygrac :)
Vic Brunner:
Hehe. MC zaczelo aktywnie wspomagac Koalicje w koncu. Ale nie maja wyjscia. Zostali praktycznie sami w Tortudze i wiedza dobrze, ze jak koalicja nie powstrzyma BoBa w querious, to BoB przejedzie sie po MC walcem. MC walczy w qy6 o swoj byt :]
misao:
ano. az z wrazenia siedze w empire. Latac raze z RA. wstyd i chanba ( a moze hanba?). Mam nadzieje ze im przejdzie, bo jak nie to chyba sie zapisze do Shoki X_X
Ellaine:
Kazdy walczy o swoje przetrwanie, jak sie nie da zatrzymac BoBa w najgorszym dla niego momencie, to tym bardziej nie da sie nic zrobic jak sie mu popusci. Kazdy kto chce miec system w swoim kolorze musi z wami walczyc :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej