Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (87/96) > >>

Kombat:

--- Cytat: Viking Viki w Lutego 24, 2008, 12:30:48 ---a co potem to już mi dyrektor wymyśli gdzie mam lecieć

--- Koniec cytatu ---
Ej jaki dyrektor, przecież jesteśmy w altcorpie! BoBy się na nas zalogują i polecą sobie gdzie będą chcieli!  :2funny:

CoeathalVega:
potrzebuje kilka altow do plexa! BACZNOSC!

regis:
oj w dupach sie przewraca ;)
Ja moge swoje alty tutaj wylistować jak to kogoś bardzo interesuje.  Zobaczycie dwa na raz w jednym systemie tylko kiedy a) scoutuje sobie okolice covertem, b) stawiam sobie cyno.... tyle. Słownie raz poleciałem na dwa bsy na opa... double lag, double fun... nigdy wiecej.

Goomich:

--- Cytat: regis w Lutego 25, 2008, 22:58:36 ---tylko kiedy a) scoutuje sobie okolice covertem, b) stawiam sobie cyno.... tyle. Słownie raz poleciałem na dwa bsy na opa... double lag, double fun... nigdy wiecej.

--- Koniec cytatu ---

True, true.

korpusz:
3 alty z tej strony i jakos nie widze abym byl wstanie logowac wszystkie 3 naraz i nimi leciec nawet do systemu na ktory musze przeprowadzic lagattack, dlatego uzywam eve gate i z miejsca skacze na noda obslugujacego dany system i go wale.... i wale... i wale, az wszystkie "porty" sie przegrzewają  i mi sie prezer.... warp core stabilizery skoncza.

PS. Koledzy juz potlumaczyli Jeb Bondo, ja sobie pozwolilem zastosowac malyz zarcik sytuacyjny. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej