Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Maxima:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lutego 24, 2008, 02:27:42 ---masz racje, ta gra jest pojebana i nie wiem dlaczego ciagle w nia gramy :)
dla nas juz za pozno ale niech sie ratuja ci, ktorzy dopiero zaczeli :D
--- Koniec cytatu ---
Twoje zdrowie pije Venzon :D
Vic Brunner:
NOL okazało się kompletną porażką Koalicji. BoB właśnie kończy czyścić system z ostatnich posów. 5ciu hostów zalogowanych w systemie. Kolejne dni to może być rzeźnia, bo wciąż wylogowanych w nieistniejących już posach w systemie jest kilkanaście capsów Kolaicji w tym matki i drugi tytan RA (o ile popełnią jakieśbłędy podczas ratowania swoich capitali)
Zadaje sobie też pytanie patrząc po KB BoBa czy Koalicja wciąż istnieje, bo aktywność niektórych allianców niemalże zanikła w Delve.
CoeathalVega:
--- Cytat: Gzu w Lutego 24, 2008, 02:20:24 ---Twierdzisz tutaj ze bob uzywa armii swoich altow do lagowania systemow tudziez wywalania nodow.
Hmmm Regis nic o tym nie pisze na 12 stronie.
Bylbys laskaw zacytowac/przekleic?
Ewentualnie wyjasnic co miales na mysli?
--- Koniec cytatu ---
TO PRAWDA SAM MAM 5 ALTOW.
ehh... nie bede sie w dawal w dyskusje o ilosci altow, bo to chyba nie ma sensu wiekszego. Ale owszem, jest wiele w BOB, ale stwierdzenie ze sa uzywane do "wywalania nodow" jest po prostu smieszne (49-u anyone?)
z innej beczki, czekamy niecierpliwie na flote bardzo zlych ruskich, ktorzy maja wylogowana bande capsow w NOL.
Vic Brunner:
pewnie pare dni jesli nie wiecej poczekacie... moze w tygodniu tuz przed switem sprobuja uciekac.... jak z Nalnifain... :]
Trico:
no patrząc na to co się dzieje to Delve niedługo padnie... jako centrum rozrywkowe ofc
może by już zarezerwować jakiś dołek wypadowy gdzieś daleko w querious?
przynajmniej spokojnie zwioze sprzęt
jak już ruscy wydostaną capsy (bo dla nich opłaca się trzymać 100-200 osób we flocie w nol) to powinna się zacząć rekonkwista
część Querious chyba zmieni właściciela bez walki, i tak robi za pas spalonej ziemi
reszte regionu pewnie BoB zdobędzie impetem znudzonych kampieniem - zaledwie paru systemów - graczy
a co potem to już mi dyrektor wymyśli gdzie mam lecieć
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej