Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (80/96) > >>

Vic Brunner:
Tynstar i Jeb: no i wyjasnienie niepowodzen zawsze sie znajdzie... ;]
BoBa ratuje tylko lag... w QY6 jakos go nie ratowal :] ale NOL ma inna konstrukcje najwyrazniej i grid bedzie zawsze po stronie siedziacych w srodku... :D  jakby to powiedziec.. Koalicja juz jakis czas temu wjechala do NOL, lag nie przeszkadzal im w jebnieciu cyno jammera, wrzuceniu kilkudziesieciu capsow i 2 tytanow. Potem zas jak BoB jebal im te flote to dzialo sie to w systemie. Ale wtedy  tez wszystko przez laga sie stalo, bo przeciez grida ma zawsze BoB pierwszy bo tak EVE jest skonstruowane :P

God save the Lag!!! ;D

a tak btw - kto niegdys stosowal taktyke frejek z setkami BMek w cargo aby zalagowac badz scrashowac system podczas obrony, hmm?

(wyedytowane po poście PC5)

poconick2:

--- Cytat: Vic Brunner w Lutego 23, 2008, 11:43:36 ---no i wyjasnienie niepowodzen zawsze sie znajdzie... ;]
BoBa ratuje tylko lag... w QY6 jakos go nie ratowal :] ale NOL ma inna konstrukcje najwyrazniej i grid bedzie zawsze po stronie siedziacych w srodku... :D  jakby to powiedziec.. Koalicja juz jakis czas temu wjechala do NOL, lag nie przeszkadzal im w jebnieciu cyno jammera, wrzuceniu kilkudziesieciu capsow i 2 tytanow. Potem zas jak BoB jebal im te flote to dzialo sie to w systemie. Ale wtedy  tez wszystko przez laga sie stalo, bo przeciez grida ma zawsze BoB pierwszy bo tak EVE jest skonstruowane :P

God save the Lag!!! ;D

a tak btw - kto niegdys stosowal taktyke frejek z setkami BMek w cargo aby zalagowac badz scrashowac system podczas obrony, hmm?

--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje, że to nie było apropo mojego posta? Nie pisalem nigdzie konkretnie o którejs ze stron, tylko najbardziej ogólnie jak się da. Jak już coś to cytujcie, bo nie wiadomo do kogo pijecie.

Jasne, że lag działa na obie strony, ale o tym nie chce mi się pisać. Może jakiegoś flejma by się rozkręcilo, bo ostatni chyba z 11 lutego i ch. wieje.... no to jak będzie?

Coen:

--- Cytat: Jeb Bondo w Lutego 23, 2008, 11:32:24 ---Jak zwykle jesteś w błędzie. Gdyby to koalicja była już na załadowanym gridzie i to wy byście wskakiwali do systemu a nie oni do was, to wy byście byli wystrzelani jeden po drugim bo to wam dopiero by się ładowala całość.

Ale oczywiście robienie bloba to domena goons  :idiot2:

--- Koniec cytatu ---

Gdyby BoB nierobil nic innego tylko czekal az "koalicja" wskoczy to siedzialby juz na stacjach NPC.
Bralem udzial w 2 duzych bitwach(i kilku mniejszych ;) ), Y2-ANO oraz QY6-RK. Local w okolicach 500 z czego 2/3 to koalicja. W obu przypadkach bylem tym "wskakujacym" do systemu zdominowanym liczebnie przez przeciwnika z zaladowanym gridem. Jakos nikt mnie nie wystrzelal, fart?

Czy ktos z koalicji moze napisac o co chodzi z tym MM?
Na CAOD jest napisane ze niby sie wycofali, na kb BoBa ich niewidac, w Delve rowniez.

Vic Brunner:
Gzu...Ty lepiej sie z tymi informacjami nie wychylaj ^^
tylko udowadnaisz, ze silnik EVE jest zbudowany tak by sprzyjac BoBowi   :2funny:
BoB bez lagow nie mialby szans, koniec i kropka!
Goonsi nie moga sie mylic :]

pozatym jestes w alt-korpie BoBa jak juz nas na COAD Goonsi okreslili,wiec sie nie wypowiadaj.. bocie :] alty i boty glosu nie maja :P

poconick2:
Tak se siedze w pracy i doszedłem do wniosku, że jakby niektórzy walczyli tyle co piszą i czytają forum / podniecaja się w grze/TSie/Vencie to mielibyśmy zajebistych PvPerów i lali nie jeden sojusz.

To taka ogólna obserwacja, nie tylko po tym forum.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej