Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (76/96) > >>

CoeathalVega:
No co za niespodzianka....... metagaming anyone? Alez nie, to specjalnosc BoBa:)

Vermian:
Lol, no to niezly wannabe haxor. Jesli to ten typ faktycznie, to prawie mi go zal za glupote. Nawet nie bylo go stac na zrobienie alta, aby choc probowac zatrzec slady. Zawsze oczywiscie istnieje ewentualnosc ze ktos chcial zrzucic odpowiedzialnosc za wszystko na jakiegos goscia z goonow, ale osobiscie predzej bym stawial ze to faktycznie jakis dzieciak od goonow (heh, niezbyt bystry widac do tego).

EDIT: Zelaznym dowodem na to ze to byl ten typ bylby ban na koncie - najprawdopodobniej powiazany ze skasowaniem badz nieaktywnoscia postaci. Jak sie by mialo okazac ze typ nadal sie loguje i jest w grze, to albo ktos probowal wrobic goonow, albo po prostu CCP nie ma dowodow na to ze za wszystkim stal ten typ. Takim dowodem mogly by byc np. adresy IP z ktorych byly obslugiwane konta - skradzione i goscia ktory dostal przelew. Hehe, wybaczcie ze nie jestem zwolennikiem najbardziej oczywistych rozwiazan ;).

CoeathalVega:
Coz, moze to i Goonsi, moze i nie, na 100% bez udzialu CCP nie da sie tego udowodnic, cale szczescie, ze konto odzyskane i zadne skille nie utracone. Ofiara tego ataku potencjalnie padlo ponad 20 kont z tego co wiadomo do tej pory, z roznych korporacji BoBa, niestety czesto mozna pasc ofiara wlasnej nieuwagi :(

A jesli chodzi o Delve, trup sciele sie gesto, i o to chodzi :)  :laugh:

regis:
Nyx razorow zrobil puff w nocy
http://www.killboard.net/details/237156/

Vic Brunner:
ostatnio nie mam czasu zbytnio na siedzenie na EVE to stracilem rozeznanie (szczegolnie od strony RAGoons :P). moze ktos napisac jak sytuacja na froncie wyglada? Cos aktywnosc koalciji wyraznie spadla? Zadyszka? Czy cisza przed burza?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej