Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Qreg:
Mam nadzieje ze CCP szybko wyrowna straty. Smutne jest ze niektorzy ludzie posuwaja sie do takich zagrywek w grze która powinna!! sprawiac nam przyjemność a nie powodować tak realną walkę poza jej ramami. Naprawde smutne...
MKoll:
Totalna żenada, ale to właśnie Wielka Wojna tak nakręciła nastroje, że niektórzy tracą rozeznanie między grą a rzeczywistością.
Mam nadzieję, że CCP będzie w stanie namierzyć delikwenta i ujawni jego nick, corp i sojusz.
Życzę szybkiego odzyskania SP i statków!
Vic Brunner:
faktycznie... totalną żenadą są działania strony RAGoons, którzy najwyraźniej sobie poradzić w normalny sposób z BoBem nie mogą, pomimo tak wielkiej przewagi, że się muszą zniżać do takich zagrywek - odkupowanie passów do posa, włamywanie do kont. I nie sądzę aby to działo się bez wiedzy najwyższego dowództwa.
Zero poziomu. Zero myślenia - takie zagrywki zwiększają tylko BoBowi sympatię społeczności. Jeszcze parę takich zagrywek a się może okazać, że to nie BoB jest "tą złą stroną konfliktu", a wtedy już bardzo prosto będzie przekuć taką sympatię w doraźne działania.
BTW - czy udało się koalicji zniszczyć posy w NOL wczoraj? Nie widzę tego na KB BoBa, za to widzę, że BoB sobie urządza od wczoraj polowanie na capitale koalicji pozostałe w NOL.
kaleba:
Jeśli kupuja pasy do posów to jest rzenada boba ze ma takich ludzi (btw to sie nazywa szpiegostwo).
Natomiast włam na kontoto juz jest poniżające i jeśli sie dowiedza kto to zrobił (mało prawdopodobne) to dać mu surową kare.
MMoroz:
Raz poprawcie literowki.
Dwa moze ktos zwroci uwage na tekst regisa - dla wiekszosci ktora nie potrafi przeczytac wiecej niz dwoch linijek skroce: nie wiadomo kto to zrobil, wiec nie obrzucac sie blotem, dopoki sprawa sie nie wyjasni :krzeslo:
Trzy skonczcie z tym tekstami o kradziezy hasel posow - BOB to tez odwalal( i podobne akcje ), wiec nie ma prawa narzekac( znaczy rozumiem tu wchodzi zasada "Jak Kali ukrasc krowa..." )
Surowa kara, ban??? Na to sa po prostu paragrafy i tyle( chodz jak nie robil tego noob to szansa zerowa ).
Regis a mozesz napisac jak wygladal ten phishing, jakis full pro czy raczej mozesz tylko winic siebie za nieuwage?? Nie chodzi mi tu podanie instrukcji >:D ale raczej ku przestrodze innych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej