Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (67/96) > >>

LosBekoczoS:

--- Cytat: Bluszcz w Lutego 15, 2008, 00:42:23 ---hmmm chcialbym zobaczyc co by bylo jakyby bob wrzucil cala swoja sile... ^^ tytany.. matki .. capsy.. juz to widze :

1. LAG Story ...
2. The serwer will off for 5min.

^^

--- Koniec cytatu ---
Bliszczu tosamo by bylo co jakby koalicja wrzucila wszystko mysle ze razem liczac bob&friends vs Koalition pewnie by bylo z 500-600 capsow lekko.

Hastrabull:
Nie wiem, moze to tylko ja, moze za bardzo sie wkrecam czasem, ale mam dziwne wrazenie, ze najblizszy weekend bedzie bardzo interesujacy. Ze teraz jest taka cisza przed burza... :) zobaczymy :)

LosBekoczoS:

--- Cytat: Hastrabull w Lutego 15, 2008, 12:27:45 ---Nie wiem, moze to tylko ja, moze za bardzo sie wkrecam czasem, ale mam dziwne wrazenie, ze najblizszy weekend bedzie bardzo interesujacy. Ze teraz jest taka cisza przed burza... :) zobaczymy :)

--- Koniec cytatu ---

Nie nakrecaj sie Hast :D ja tam lubie ta cisze przed burza... padajacymi serverami.. lag festami.... spedzonymi bezseswnie godzinami przed kompem czekajac az cokolwiek sie stanie.. i wogole wszystkimi tymi pierdusnymi rzeczami dzieki ktorym kofamy ccp :D

CoeathalVega:
chlopaki, nie marudzcie. Malo jest gier, w ktorych podczas starcia mozna isc wziac prysznic. EVE FTW

Vic Brunner:
hast sie ponakreca, po czym na fleet opie nie bedzie jak zazwyczaj  ;D ;D
co mu zatem pozostaje innego? ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej