Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (63/96) > >>

Nashir:
Ja tylk odpisze, ze u mnie to jest po fakcie dobre pol roku. Wszystko jest jak ok i z drugiej strony watpie by ktorys z Was to robil. Teraz to zreszta juz zadna tajemnica, inna rzecz mam bardzo duza znieczulice na takie rzeczy, wiec jak ktos ma ochote sobie z tego zartowac to prosze bardzo :).

Update na QY6 i Delve, jak zapewne Vega i Regis wiedza mamy tam pelna kontrole. BoB ma wciaz zalogowanych tam pilotow, ktorzy probuja sie wydostac (nie jestem pewien, ale podobno uzywaja exploita wielokrotnego ctrl-q - cokolwiek to jest). Flota, ktora leciala z 8QT na pomoc zamknietym w kotle QY6 zostala przepedzona jak donosza moje zrodla.

BoB posiada nowego Erebusa, ktory DD-odstrzelil nam flote RR BS'ow zabijajac swojego gunnera przyokazji bo mial wpisane haslo do POS'a.

Mam prosbe do Vegi badz Regisa, zeby napisali jak to wyglada z ich strony. Prosilbym bez flejma, bo chcialbym poznac jak to wyglada po drugiej stronie barykady.

regis:
No z naszej strony wyglada tak jak widac, ruuuun for the hills ;>
Kto mial dosc oleju w glowie juz dawno wyniosl smieci z W-4 constelation ;>

Ajrunia:
Ladnie. MAm nadzieje, ze wycofanie sie BOBa to tylko zmiana lini obrony, bo szkoda, zeby sie takie ladne walki skonczyly :-)

No i graty dla dwoch powyzszych postow za brak sciemy :-)

Kalressin:

--- Cytat: Nashir Soulscream w Lutego 07, 2008, 02:24:39 ---..................(nie jestem pewien, ale podobno uzywaja exploita wielokrotnego ctrl-q - cokolwiek to jest)...............

--- Koniec cytatu ---

Tak na marginesie: to  teraz w koncu jest oficjalnie exploitem?

termos:
U mnie ctrl+q to wydokowywanie ze stacji. Zbanują mi konta?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej