Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (60/96) > >>

cthsqd:

--- Cytat: Vermian w Lutego 05, 2008, 16:38:02 ---Ciesz sie ze tylko o jeden punkt i ze wlasnie Ci podskoczyla.
--- Koniec cytatu ---
Raczej cieszy mnie to ze ktos mi tego minusa dal. Z kozaczenia na forach chyba juz wyroslem, regulaminu i poziomu dyskusji sie trzymam, jedynym powodem tego minusa musialo byc to, ze komus sie nie podobaly argumenty ale nie dal rady dyskutowac wiec z desperacji chcial mnie minusem kąsnąć  ;D

termos:
Argument o kerbiżeniu nie jest żadnym argumentem jest po prostu opinią, na dodatek niesłuszną bo: widzę że jesteś młody i nie wszystko wiesz ( to mam nadzieję nie obraza ) na kerbiżeniu wielkiej kasy nie zrobisz i nie z tego BoB ma tak wielkie assety. Piszesz że obie strony zaczynają iść jak równy z równym, co to znaczy? Czy to znaczy że większość koalicji sobie odleciała z Delve?

Nieważne jak sprawa śmierci czyjegoś ojca wyciekła, ważne co ktoś później zrobił z tym faktem na localu.

Pozostała częśc posta to bzdura niewarta komentarza idę spać dobranoc

Nashir:
Pierwsza i zelazna regula. Nie wprowadzaj swojego prywatnego zycia do gry. Sam sobie jest winien, ja nie mowie co jest piec z moim prywatnym zyciem nic wiecej niz z cyklu jaka jest sliczna pogoda. Po drugie

GoonSwarm zajal stacje w QY6
http://myeve.eve-online.com/mb/news.asp?nid=1751

Ellaine:
Mysle ze mogl napisac cos zupelnie banalnego, bez szczegolnego uzewnetrzniania sie, w stylu "nie bedzie mnie 2 dni, jade na pogrzeb". Na podstawie dodatkowej wiedzy o graczu zdobytej np na konwencie, spekulacji i googla (
Strona prywatna Ziutka Ziutkowskiego. Moj blog o Eve Online.  Moj blog o prywatnych wynurzeniach.") mogli zlozyc wiecej. Tak czy siak to naprawde niskie i tez bym takich akcji nie akceptowal. Ale nie chce mi sie zglebiac Eve-O forum zeby wyrobic sobie precyzyjne zdanie na ten temat bo te watki sa dlugie i nudne.

regis:

--- Cytat: Joasia Lodzik w Lutego 05, 2008, 21:22:12 ---Typowe

Delve to nie jest przesiadka _do_czegoś_. Delve to jest stacja końcowa gdzie koalicja, a przynajmniej jej cześć sie osiedli na stałe (goony już maja sporo planów co będą robić tam). Nie martw się ludzie nie będą z delve wylatywać bez naprawdę solidnego powodu bo to jeden z najlepszych regionów do zarabiania isków.

A SirMolle i jego texty typu że bob bedzie siedział w nieskończonośc w npc stacjach i przeszkadzał koalicji to sorka ale on sam w to nie wierzy. Szybko się to znudzi waszym chłopom i przeniesiecie się w inny region np na północ gdzie bedzie łatwiej zdobyc kawałek ziemi i zaczać od poczatku niż odpierniczać jakieś podchody w lesie z finkami i saperkami z npc stacji.

Wy (bob) przecież też macie jakieś swoje wizje rozwojowe, i będzie sie wam dużo bardziej opłacać opuścić Delve zachowując cześć swojej floty niż dostac kompletnego złoma (za pół roku, może dłużej), bo dzieki temu łatwiej będzie wam zacząć na nowo, np a tej północy.

--- Koniec cytatu ---

Co też już zresztą napisałem, coś takiego już bob raz zrobił, zwijając manatki z BKG i lecąc do delve. Nic nas nie trzyma, żeby coś takiego jeszcze raz zrobić :) I zacząć żyć chociażby jak outbreak, kręcąc się przez jakiś czas po całej mapie wkurzając lokalną faunę i florę.

Można to na spokojnie przeczekać gdzieś u Caldari Navy za piecem, czekając na rozwój wypadków. Jedno czego nie rozumiem to czemu przywiązujecie taką wagę do tego co sie dzieje na CAOD, krainie flamu i pierdół. Goonsi smakują jakby nie mieli nic lepszego do roboty, Molle wali patetyczne posty, z których tak naprawdę nigdy nic nie wynikało. Uwaga, to tylko gra.

Ja sie tam osobiście nie moge doczekać wylotu do empire i rozpoczęcia działalności nękającej, a przedewszystkim małych flot. Siedzenie przez ponad rok w carrierach/dreadach czy tam nawet BSach, po x godzin w posach, czy na bramach czekając na walke, albo siegując pos za posem jest mimo wszystko męczące, funu z tego za dużo nie ma. Dodając do tego ostatnie zachowanie serwera, gdzie w walkach dużych flot przestaje jakiekolwiek znaczenie odgrywać zgranie pilotów, skillpointy i dowodzenie, a zaczyna odgrywać przypadek, coż może jest to furtka dla GS właśnie, a napewno działą to na naszą niekorzyść. Nawet walcząc z 1.5:1 ratio.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej