Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (56/96) > >>

Trico:

--- Cytat: Voulture w Lutego 05, 2008, 13:03:12 ---Przypominam wszystkim o regulaminie dzialu - prosze sie dostosowacm w przeciwnym wypadku posty beda usuwane. Osoby nalezace do Noobcorpow nie maja prawa pisania na tym podforum.
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4588.0

Hmm pokusilby sie ktos o napisanie jakiegos normalnego raportu co sie dokladniej dzieje w Delve? Nie znam sie na infrastrukturze Boba, nie wiem gdzie co jest a same nazwy systemow nie mowia mi zbyt wiele. Bylbym wdzieczny zaopis terenu miejsc walk i w ogole dlaczego tak a nie inaczej.

Z gory dzieki.

--- Koniec cytatu ---
Opowiem co wiem, nie więcej... ale też nie wprost

BUFU ma domek niedaleko 1-SMEB, gdy leciałem się tam osiedlić ten system był kampiony przez 20h/d przez przyjaznych lub nie na zmiane, gdzieś w okolicach świąt BOB zaparkował tam tytana na dobe i ratio spadło do 12h/d ale nikt nie lata bez aktualnego intelu i skauta. Po tytanie regularnie był tam gang w cloakach ale się oduczyli.

Powiedzmy że lecisz od Sakht, w 1-S rzucasz monetą: orzeł / kant - przelecisz

Lecisz do A-E (2j od 1-S), rozwidlenie - jeśli lecisz do PR- (2j) w rzucie monetą ratuje cie tylko orzeł, jeśli odbijasz na z3v (i dalej do querious) w prime time karny rzut monetą na login trap w z3v.
2j dalej jesteś w Querious, ustawiasz dest Kaira (+/- 20j), włanczas autopilota, po wyłączeniu monitora rzut kostką sześcienną na przetrwanie, 5 lub więcej - dolecisz na autopilocie nie licząc wylotu z 0.0

Kaira to w sumie granica naszych roamów, niedaleko biliśmy nawet frachta ;]

Żeby teraz wlecieć w głąb Delve potrzebujesz 20 BSów + support, +fc który tego nie wdupi przy byle okazji, +passy do jb w razie konieczności.

Naprawde jako zwykły gracz więcej nie wiem, no poza tym że zazwyczaj ruscy mają aktualne passy do jb i posów nad czym ubolewamy...

Vic Brunner:
Vermian - tak Ci zalezy na plusowej karmie, ze az dwa akapity temu poswieciles? nie ma o czym ciekawszym juz pisac? :]

moja spadla o 3 gdy sie tutaj udzielam  i nie biadole piszac niemalze elaboraty na ten temat (a Ty juz bodajze kolejny raz na ten temat wspominasz?). Skoro bola Cie tak bardzo spadki karmy, prosze bardzo.. masz punkci k ode mnie..  :)
Karma jest odzwierciedleniem sympatii innych ludzi w stosunku do danej osoby. Wrzucona ot dla zabawy. Ale zeby powodowala frustracje? No to sie z tym jeszcze nie spotkalem...

Coriin:
-1  :2funny:

Vic Brunner:
Nie rob se jaj Coriin.. nie frustruj chlopaka.

Kolezanki i koledzy!! Prosze Was wszystkich o plusiki Karmy dla Vermiana! Jesli mozna tak latwo uszczesliwic chociaz jednego czlowieka, wcisnijcie ten plusik pod jego nickiem!!  :) Zrobmy taka ogolno-centralna akcje!
"Plusik dla Vermiana!"

Vermian:

--- Cytat: Vic Brunner w Lutego 05, 2008, 17:19:26 ---Vermian - tak Ci zalezy na plusowej karmie, ze az dwa akapity temu poswieciles? nie ma o czym ciekawszym juz pisac? :]

moja spadla o 3 gdy sie tutaj udzielam  i nie biadole piszac niemalze elaboraty na ten temat (a Ty juz bodajze kolejny raz na ten temat wspominasz?). Skoro bola Cie tak bardzo spadki karmy, prosze bardzo.. masz punkci k ode mnie..  :)
Karma jest odzwierciedleniem sympatii innych ludzi w stosunku do danej osoby. Wrzucona ot dla zabawy. Ale zeby powodowala frustracje? No to sie z tym jeszcze nie spotkalem...

--- Koniec cytatu ---

Gdyby mi bardzo zalezalo to uwiez mi bym inaczej to rozegral ;). Przede wszystkim bym nie pisal postow w tematach takich jak ten  :P. I nie rob przedstawienia jesli mozesz :P .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej