Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
cthsqd:
--- Cytat: Hastrabull w Lutego 05, 2008, 14:25:38 ---to ty mnie nie zrozumiales kolego. to bob mowil, tak samo jak kaczynski czy iracki minister obrony. to sie nazywa propaganda. pytanie czy wierzysz w propagande, czy chcesz troszke pomyslec.
--- Koniec cytatu ---
Nie trzyma sie to kupy za grosz.
Swoje wnioski wyciagnalem na bazie doswiadczen i obserwacji boba od poczatku jego istnienia, bo powstal on na moim podworku, a sa one takie jak opisalem w pierwszych dwoch postach. I dokladnie z tego powodu nie kupuje twojej propagandy 8)
Ajrunia:
Albi, przeczytaj poast Regisa:
--- Cytuj ---W końcu ktoś się połapał, że samego gęstego to jest może z 500-600 graczy w BoBie + FIX/LV/STYX. Reszta petsów to delikatnie rzecz biorąc sprzedajne carebeary gotowe oddać stacje za miske zupy, tak się też stało. RAGOON zaczął napierać, petsy jeden po drugim się sypały, W koncu doszło do tego, że biegaliśmy jak kot z pęchrzem broniąc kilkunastu systmów na raz. Systemów, które cięzko utrzymać, przy dość znacznej przewadze liczbowej przeciwnika, krótko mówiąc dostaliśmy przyczka w nos. Nie żeby to nie było do przewidzenia. Zapadła decyzja a'la 'Runnnn for theeee hillllsssss, ruuuun fooorr your liveees'. Skracamy front, wracamy do delve, zostawiamy te systemy. Osobiście moge powiedzieć, że bez żalu. No i teraz czekamy. Jakoś w grudniu '07 goonsi zaczęli napierać na delve, MC sie odwróciło tyłkami, wleciał outbreak itp.
--- Koniec cytatu ---
Chyba wszystko jest tu napisane.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Albi w Lutego 05, 2008, 14:42:22 ---Osiągnęliście już prawie wszystko, wygląda na to że nikt nie jest w stanie wam się oprzeć, opór jest zdezorganizowany i słabo ze sobą współpracuje.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzajmy, było wiele sojuszy, które były przynajmniej uważane za na tyle silne aby walczyć z BoBem. BoB nie zatrzymał swojej ekspansji dlatego, że nie miał już godnych przeciwników.
Zolthar:
Czemu /me czuje, że ten alians który masz na myśli to Triumvirate ? :krzeslo:
Vermian:
--- Cytat: cthsqd w Lutego 05, 2008, 14:15:56 ---edit: ajajaj karma mi spadla :2funny: czyzby jakis boblover poczul sie dotkniety rzeczowa dyskusja? O0
--- Koniec cytatu ---
Ciesz sie ze tylko o jeden punkt i ze wlasnie Ci podskoczyla. Przed zrobieniem kilku postow w tym temacie mialem karme na plusie. A podejzewam ze kompletnych bzdur nie pisalem. To samo mozna powiedziec o wiekszosci osob co akurat nie pisze pozytywnie o BoB-ie, albo broni przeciwnej strony. U kazdego mozna bylo zanotowac spory spadek karmy. Zla czesc mnie podpowiada mi aby sie odegrac, ale w sumie trudno abym "karal" ludzi za to ze osmielaja sie akurat miec odmienne zdanie na temat inteligencjii goonow (nawet jak czesc z tego jest pisana w obrazliwy sposob) i przyczyn takiej a nie innej sytuacji BoB-a .
Podanie informacji o wtopieniu MS-a przez BoB-a to tak -2 karmy dla mnie. W sumie sam fakt, GS wklepal BoB-owi w bitwie capitali, rzecz niesamowita bo RA sie tego nie udalo w kolejnej bitwie. No ale ktos stwierdzil ze trudno slowami argumentowac fakty, wiec zaczal argumentowac minusami do karmy. Dzisiaj patrze, znow kilka postow od osob majacych odmienne zdanie i znow widze spadki pojedynczych punktow.
Podejzewam ze to robi jedna moze dwie osoby. Ludzie, dorosnijcie - jak chcecie sie wykazac to prosze bardzo wypowiadac sie z sensem na forum a nie klepac minusy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej