Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Rezerwowy_Pies:
brak regulaminowej stopki.
jeszcze jedna modyfikacja uwag od zalogi i bedzie to ostatnia modyfikacja wlasnych postow na tym forum.
Ireul
Voulture:
Przypominam wszystkim o regulaminie dzialu - prosze sie dostosowacm w przeciwnym wypadku posty beda usuwane. Osoby nalezace do Noobcorpow nie maja prawa pisania na tym podforum.
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4588.0
Hmm pokusilby sie ktos o napisanie jakiegos normalnego raportu co sie dokladniej dzieje w Delve? Nie znam sie na infrastrukturze Boba, nie wiem gdzie co jest a same nazwy systemow nie mowia mi zbyt wiele. Bylbym wdzieczny zaopis terenu miejsc walk i w ogole dlaczego tak a nie inaczej.
Z gory dzieki.
Nashir:
Voult obiektywnie ? Bedzie raczej trudno bo uczestnicy zmagan w Delve sa po obustronach i bedzie goraco. Postaram sie napisac cosik jak wroce z pracy. Moze uda mi sie napisac calkiem fajnego arta. Pozwole sobie pominac dzien dzisiejszy, ze wzgledu na szpiegow :P.
Hastrabull:
--- Cytat: Rezerwowy w Lutego 05, 2008, 13:00:41 ---A zastanawiałeś się czemu goony mieli by nie "okłamywać" kogoś kto jest w pierwszym lepszym pet korpie boba? Skąd mieli by mieć szacunek do ludzi którzy sami nic nie osiągneli? I tak to śmieszne gdy noobki w t1 fregatach (no bo wszystkie goonsy to oczywiście noobki nie mogące latac t2 sprzętem) stukają supercapitale z oficerskim fitem.
--- Koniec cytatu ---
drogi kolego. po pierwsze nadal nie wiem skad jestes. to jest ostatnie ostrzezenie. po drugie odzywasz sie do czlowieka, ktory gra w ta gre ponad 3 lata i zapewniam Cie ze mialem do czynienia z goonsami, kiedy ciebie jeszcze na swiecie nie bylo a ja nie 'przyjaznilem' sie z bobem. po trzecie BUFU nie jest petem boba (temat juz byl maglowany, ale widac, niektorzy jeszcze nie rozumieja, zyja stereotypami. po czwarte goonsi nie lataja w crap fitach t1. te czasy minely
Venzon 2003:
--- Cytat: Rezerwowy w Lutego 05, 2008, 13:00:41 ---A zastanawiałeś się czemu goony mieli by nie "okłamywać" kogoś kto jest w pierwszym lepszym pet korpie boba? Skąd mieli by mieć szacunek do ludzi którzy sami nic nie osiągneli? I tak to śmieszne gdy noobki w t1 fregatach (no bo wszystkie goonsy to oczywiście noobki nie mogące latac t2 sprzętem) stukają supercapitale z oficerskim fitem.
--- Koniec cytatu ---
temu panu juz dziekujemy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej