Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Hastrabull:
--- Cytat: Nashir Soulscream w Lutego 05, 2008, 12:20:36 ---A moze nie lubisz goonsow, ze maja inna wizje gry i po prostu zajebiscie sie tym bawia :). Ja jestem noobem w eve, w przeciwienstwie do osob wypowiadajacych sie tu na forum. Siedzac z nimi na forach i TS powiem krotko. To normalni ludzie, bawia sie zajebiscie dobrze, a Wasze narzekanie rozbawia ich coraz bardziej :). W kazdej grupie znajda sie czarne owce (vide tekts o localu w qy6) tylko... , a zreszta po co dolewac oliwy do ognia. To co sie dzieje w Delve to Wojna Totalna i mam nadzieje, ze kazda ze stron ma multum zabawy.
See you on battlefield
--- Koniec cytatu ---
nie, nie mam kompleksow na punkcie stylu gry goonsow :) Zostalem dawno temu oklamany przez goonsow i tak jakos mi zostalo :) dla mnie to banda $%&**^% i tyle. Calkowity brak szacunku ode mnie do goonow. Ja sie smieje z goonsow, oni sie smieja ze mnie. jestesmy kwita :)
Mikker:
Membersi boba sami pisali na ich wewnetrznym forum ze przy takiej ilosci co ich atakuje topadna predzej czy pozniej ale bedzie to dla przeciwnikow kosztowne.A co do zaangazowania bufu?
Bufu sie dobrze bawi w delve?!Ha! Patrzac na akcje jakie sie tam dzieja , akcja non stop , wylapywani ludzie na gate'ach
,ciagle latajace proby tony killi na killboardach obu stron a jak patrze na BUFU killboard , tak se mysle WTF?W stacji siedzicie non stop?Takie madrosci o capsach mowicie macie iles tam capsow , czemu ich nie widac?Jak byscie sie cos tam uczyli to tez bylo by to na kb widac.Jak byscie byli w srodku akcji to nawet wybijajac na planetach niedobitki to byscie mieli setke killi dziennie
DELVE is thats way ----->
Rezerwowy_Pies:
brak regulaminowej stopki po raz kolejny, 3 raz nie bede ostrzegal. piszac na tym forum zaakceptowales regulamin - to sie stosuj.
Ireul
Gav:
brak regulaminowej stopki
Ireul
Gav:
ok poprawione
wiec jak mowilem cos was malo na tym kb jak na korp znajdujacy sie w srodku zdarzen jak cos
Edit:
Gav, sygnaturke masz dodac.
Pelny nick z gry + corp + sojusz.
-V.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej