Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Nashir:
Ze moge sie spytac za co dostaje jakas ujemna Karme ? :). BoB nam strzela w pos 6-24 i jest reinforced OMG OMG OM G ale sukces \o/
Vermian:
Karme ujemna i dodatnia daja Ci ludzie na forum. To taki plusik i minusik co powinienes widziec kolo avatarka. Jak to jest jakas pociecha to mialem dwukrotnie dodatnia karme i dwa razy mi juz zjechala do zera, raz jak robilem posty nie do konca trendy w topicu o wojnie miedzy CVA i TRI, drugi raz tu tez spadlo, podejzewam ze za dokladnie to samo :P .
Zabawne jest troche to ze za posty za ktore myslalem ze dostane ujemna karme bo napisalem kilka bzdur (min o tym ze eris to najlepszy dictor do tankowania DD :D ) nie dostalem ujemnej karmy. Tak na koniec, sa tu ludzie z ujemna karma z ktorych opinia sie licze, a maja minus, bo po prostu nie sila sie na zbytnie uprzejemnosci, albo podejmuja polemike w tematach z duza opozycja.
Nashir:
A czyli internetowego e-peena ciag dalszy ? :D Moi wszyscy fani z Centrali wiecej MINUSOW ! :D.
roofi:
--- Cytat: MMoroz w Lutego 02, 2008, 17:33:29 ---Niby wszystko ladnie i pieknie, ale powiedz roofi - co to za lew ktory daje sie wydupcyc baranom??
--- Koniec cytatu ---
oddychaj mmoro :)
nie pisałem o bobie jako o lwie a reszcie jak o baranach - to było porównanie tylko FC, porównanie kierowane imiennie do pc bo wiem że wie o czym mówię, bo tak jak pisałem lataliśmy razem, bo wiem jak wyglądała wielka ofensywa d2 na delve, bo rozmawiałem z chłopakami z bas'u na ten temat wiele razy
jeśli zaś sam porównujesz bob'a do lwa-cóż lew żyje a stada baranów zdychają hurtowo (przenośnia nie flame)
na koniec, zdaje się że podchodzisz do sprawy dużo bardziej emocjonalnie niż ja chociaż teoretycznie sprawa dla ciebie jest neutralna, przeszkadza ci to co i w jaki sposób piszemy ? czy bob pisze na coad ? nie czytaj, nie odpisuj i da się żyć
MMoroz:
--- Cytat: rooofi w Lutego 02, 2008, 23:49:13 ---
....
na koniec, zdaje się że podchodzisz do sprawy dużo bardziej emocjonalnie niż ja chociaż teoretycznie sprawa dla ciebie jest neutralna, przeszkadza ci to co i w jaki sposób piszemy ? czy bob pisze na coad ? nie czytaj, nie odpisuj i da się żyć
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, konkretnie roofi?? Bo nie do konca rozumiem ? Przeczytaj mojego poprzedniego posta punkt 2 to jest rozwiniecie. Ja do tego emocjonalnie jakos szczegolnie ( no bo jak uwazam jakies zachowanie za glupie to jakies emocje sa ) nie podchodze - wypowiedzialem swoje zdanie i tyle.
W skrocie:
Ja tu flama nie probuje rozkrecic, raczej wskazuje, ze jezeli "baranom"( stosujac ta terminiologie :D ) udalo sie przycisnac lwa to nalezy im sie jakis szacunek( moje zdanie ). Sam konflikt interesuje mnie chyba tak jak kazdego gracza eve i zamiast crapu o tym jak goonsi sa bad, bob good i co bedzie jak bob padnie fajnie by bylo zobaczyc jakies regularniejsze raporty z pola walki, zeby kazdy mogl sobie wypracowac wlasne zdanie i tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej