Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (29/96) > >>

vulor:
Jak się tam zapisać? Ja tez chce być bydło.

Vermian:
Nie jestem goonem, ra czy TCF i nie sympatyzuje z tymi sojuszami, ale nie zamierzam zarzucac ich liderom glupoty ani braku konsekwencji w dzialaniu. Thread etapuje rozwodzeniem sie nad boskoscia BoBa i nad tym jak beznadziejna jest koalicja, ktos musi mowic cos przeciw bo:
1. Tak jest ciekawiej
2. Ludzie dzieki temu maja okazje przyjzec sie roznym punktom widzenia
3. Jest mozliwosc stworzenia ciekawej polemiki

Jak ktos uwaza ze koalicja sobie po prostu pojdzie i nie zbierze sie spowrotem do kupy jak BoB bedzie chcial odbic Delve i zacznie odnosic sukcesy, to z checia wyslucham czemu. Wybaczcie ze tutaj nie tryskam optymizmem.

Przy okazji, nie wiem czemu mialbym byc gozej poinformowany w sytuacji politycznej niz Ty Venzon. Moze i latasz z BoB-em ale raczej nie dyskutujesz sobie przy kawce z dowodcami BoB i RSF pytajac sie ich jakie maja plany na przyszlosc. Masz o tym takie same pojecie jak ja. Wszyscy tu gdybaja i nie wiem czemu mialbym nie odpowiadac na czyjes gdybanie swoim gdybaniem.

termos:
Ale nikt nie zarzuca liderom goonów jakiejś specjalnej głupoty, wręcz przeciwnie trzeba wykazać się niesamowitą wręcz inteligencją, charyzmą i czym tam jeszcze żeby nad taką masą lemingów zapanować sprawić żeby się nie rozbiegły i skoczyły z jednej przepaści.

Chwila czy to nie jest tak że jednostki idą za tłumem, więc to może liderzy goonswarm podążają za tym bezmyślnym tłumem.

Yogos:

--- Cytat: Vermian w Stycznia 31, 2008, 21:03:16 ---Nie jestem goonem, ra czy TCF i nie sympatyzuje z tymi sojuszami, ale nie zamierzam zarzucac ich liderom glupoty ani braku konsekwencji w dzialaniu. Thread etapuje rozwodzeniem sie nad boskoscia BoBa i nad tym jak beznadziejna jest koalicja, ktos musi mowic cos przeciw bo:
1. Tak jest ciekawiej
2. Ludzie dzieki temu maja okazje przyjzec sie roznym punktom widzenia
3. Jest mozliwosc stworzenia ciekawej polemiki

Jak ktos uwaza ze koalicja sobie po prostu pojdzie i nie zbierze sie spowrotem do kupy jak BoB bedzie chcial odbic Delve i zacznie odnosic sukcesy, to z checia wyslucham czemu. Wybaczcie ze tutaj nie tryskam optymizmem.

Przy okazji, nie wiem czemu mialbym byc gozej poinformowany w sytuacji politycznej niz Ty Venzon. Moze i latasz z BoB-em ale raczej nie dyskutujesz sobie przy kawce z dowodcami BoB i RSF pytajac sie ich jakie maja plany na przyszlosc. Masz o tym takie same pojecie jak ja. Wszyscy tu gdybaja i nie wiem czemu mialbym nie odpowiadac na czyjes gdybanie swoim gdybaniem.

--- Koniec cytatu ---

Nie zgadzam się z tobą.

Mówisz że topic oscyluje wokół BoB no i ok ale nie wokół jego boskości.
Bob jest głównym aktorem w tym burdelu który nam serwuje takie lagi.

Fakty są takie że są to 2k ludzi które walczy z wielokrotnie liczniejszym przeciwnikiem.
Fakt jest taki że alians walczy od wielu miesięcy non stop. Wcześniej wygrywał teraz wygrywa bitwy ale traci teren.

BoB sie cieszy z każdego wygranego starcia.
Goonsi sie cieszą z każdego przejętego systemu.

No i gut obie strony są happy.

MMoroz:
Ehm widze tu ciekawa moderacje ktos nazywa jednych bezmozgimi kretynami itp.( bo lubia sie bawic inaczej ) i to jest ok bo odnosi sie do goonsow w druga strone juz jest be.
Ktos tu ma powazne problemy ze soba:
"Jak Kali ukrasc krowe, to dobrze, ale jak Kalemu ukrasc krowe, to juz niedobrze"
Brawo dla moderatora  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej