Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Nashir:
BoB juz praktycznie stracil QY6. Oni i tak nie chcieli tego systemu :D :D :D :D .
CoeathalVega:
mhmmmm jasmin, uciulales juz na nastepnego ravena?
btw, racja, prawdopodbnie qy6 pojdzie do piachu ;> ja jusz sie zwijam do stacji NPC, lojej, co my teraz poczniemy.... ;-)
Yogos:
Wygląda na to że koalicja uwierzyła w swoje liczby i teraz przygniatającą liczbą kapitali czyści systemy.
Bob mimo że wygrywa poszczególne starcia nie jest w stanie zatrzymać walca który sie na niego stoczył.
Jeśli koalicja w dalszym ciągu będzie utrzymywać taką koncentrację capsów nie popełniając głupiego błędu dając sobie zabić ich 1/3 gdzieś w jakiejś głupiej bitwie to rozjadą i będą mieli szanse wyzerować liczbę outpostów BoB.
Wtedy otrąbią zwycięstwo a potem ... potem będą interesujące czasy >:D :knuppel2: :knuppel2: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: >:D >:D >:D
CoeathalVega:
wahhh, ze "zdobyciem" systemow NPC moze byc problem nawet z milionem capsow :) ale co do tego ze bedzie ciekawie, to sie zgodze, obrona posow jest NUDNAAAAAAA JA NIEEE CHCCEEEEE
roofi:
wyobraźmy sobie na moment-krótką chwilę że BoB przeniesie się w 100% do stacji NPC
że nie będzie już nic do zdobycia-jednym z Was zapewne wyobrazić sobie taką sytuacje będzie łatwiej innym nieco trudniej
co wtedy ?
cały blok antybobowy nie będzie ciągle siedział w delve, przynajmniej część wróci do siebie i nadejdą piękne czasy
odwet, zemsta i dziś ten który jest osaczony rozpędzał będzie się na nowo, być może z pomocą nowych przyjaciół,
piękne czasy nadchodzą
dobrze że mogę grać w tak pięknych czasach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej