Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
future:
--- Cytat: Maxima w Stycznia 30, 2008, 18:23:17 ---MC zapezpiecza sie przez pomoc w usunieciu najwiekszego dla w danej chwili nich zagrozenia :D
--- Koniec cytatu ---
Dziwisz się? Wyobraź sobie co się stanie jeśli/ gdy BoB przejdzie do kontrofensywy lub zakończy głowne działania wojenne. MC jako zdrajcy "sprawy" zostaną za każdą cenę wytępieni przez BoB'a. I MC doskonale sobie z tego zdaje sprawę - dla nich to być albo nie być. Wątpie czy BoB im odpuścił by nawet gdyby wynieśli się z PB.
poconick2:
--- Cytat: Vic Brunner w Stycznia 29, 2008, 19:10:23 ---BoB ma zajebistych FC i tego zarzuty o bezkrytyczności nie zmienią. Ja się sporo nauczę latając z najlepszymi i w przyszłości bezie to procentować, gdziekowiek się BUFU znajdzie (nikt nie mówił, że miłość BoBa i BUFU jest wieczna), Ty zaś nadal będziesz skazany na swarm i szarą masę (skoro jedyną szlifowaną przez Was taktyką jest suicide and blob). No chyba, że zdecydujesz się wyjść z alliancu.
Poza tym jeśli chcesz być obiektywny to tęp bezkrytyczność z obu stron a nie tylko naszej.
--- Koniec cytatu ---
Łał!! Mogę Cię dotknąć? (fajny text btw ;) )
W ogóle to z tego tematu aż kapie tak się spuszczają wszyscy ;) No ja też, a co! Chociaż flejma moglibyście z tego zrobić, byłoby fajniej. Możecie mnie pojechać na początek ;)
Echhh... gdyby ludzie się tak rozpisywali o taktyce, sposobach walki, planach, trickach to by było super... i dużo ciekawiej!
misao:
a po co sie rozpisywaco planach trickach i taktyce na publicznym forum? zeby przeciwnincy mieli latwiej?
Voulture:
Przemyslna taktyka nikogo nie zainteresuje procz paru osob, ktore beda znaly kontekst, za to smaczek w postaci carriera zlapanego logujacego sie do nieistniejacego juz posa i robiacego self-destructa, ha to jest cos. A nawet moze Cos.
Poza tym flaejmogenerujace tematy zawsze bykly w modzie, kto jescze pamieta temat Shocky vs Bufu i 20 stron obrzucania sie blotem? :D
Coriin:
Eee, nie było tak źle, przynajmniej w robocie czas lepiej płynął :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej