Eve Online > NoobGarten

Produkcja itp

<< < (3/5) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Dormio w Grudnia 17, 2007, 13:51:04 ---Poza tym przy T2 jeśli masz BPO raczej trzymałbym na stacji (ze względów bezpieczeństwa cennego przedmiotu),

--- Koniec cytatu ---

Coś mi się obiło o uszy, że można BPO trzymać na stacji a produkować w POSie (jeśli są w tym samym systemie). Nie bijcie jeśli coś pomyliłem, z produkcją nie mam wiele wspólnego.

Ezachiel:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudnia 17, 2007, 15:43:30 ---Coś mi się obiło o uszy, że można BPO trzymać na stacji a produkować w POSie (jeśli są w tym samym systemie). Nie bijcie jeśli coś pomyliłem, z produkcją nie mam wiele wspólnego.

--- Koniec cytatu ---
A obiło ci się o uszy że mozna zdjąć podwieszone struktury po rozwaleniu pos do cargo, potem poleciec na swoj pos, zrobic im online i wyjac zawartosc bo bpo zostaje po wejsciu w reinforced w labie/fabryce ?
Mozna tak robić z bpo, ale ono i tak fizycznie jest na labie, tylko ze wypada i jest pobierane z hangaru na stacji nie na posie.

Sotharr:

--- Cytat: Edmund w Grudnia 17, 2007, 15:56:31 ---Mozna tak robić z bpo, ale ono i tak fizycznie jest na labie, tylko ze wypada i jest pobierane z hangaru na stacji nie na posie.

--- Koniec cytatu ---

BPO teleportuje się ze stacji do POSa?
Ktoś może to potwierdzić?

Dormio:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudnia 17, 2007, 15:43:30 ---Coś mi się obiło o uszy, że można BPO trzymać na stacji a produkować w POSie (jeśli są w tym samym systemie). Nie bijcie jeśli coś pomyliłem, z produkcją nie mam wiele wspólnego.

--- Koniec cytatu ---
Prawda. Wymaga to lvl1 w Scientific Networking i biura korporacyjnego na tej stacji.

--- Cytat: Edmund w Grudnia 17, 2007, 15:56:31 ---A obiło ci się o uszy że mozna zdjąć podwieszone struktury po rozwaleniu pos do cargo, potem poleciec na swoj pos, zrobic im online i wyjac zawartosc bo bpo zostaje po wejsciu w reinforced w labie/fabryce ?
Mozna tak robić z bpo, ale ono i tak fizycznie jest na labie, tylko ze wypada i jest pobierane z hangaru na stacji nie na posie.

--- Koniec cytatu ---
Ed, od kiedy można unachorować cokolwiek POSowego jak masz offline cntrl tower ? Od kiedy możesz unachorować nie swoją własność ? Po rozwaleniu "POSa" wszystko co było na nim zawieszone zostaje wciąż anchored (o ile było wcześniej).

Voulture:
Obawiam sie Dormio, że możesz miec nieaktualne informacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej