Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
MC resetuje standy
CoeathalVega:
y-2 bez walki? a nie zauwazyles ile razy farmilismy capsowe spawny smash/bruce w Y-2? ;-)
btw. nie wiem, jakie dokladnie sa dlugoterminowe plany dowodztwa, ale dopoki jest pvp wali mnie to szczerze. :) najwyrazniej priorytety sie zmienily, ktoz to moze wiedzec :)
Dormio:
--- Cytat: CoeathalVega w Luty 06, 2008, 18:11:00 ---y-2 bez walki? a nie zauwazyles ile razy farmilismy capsowe spawny smash/bruce w Y-2? ;-)
--- Koniec cytatu ---
Nie zauważyłeż, że wpadł w dziurę czasową i zabawił się w nekro ?
--- Cytat: Manticore PL w Luty 06, 2008, 16:58:22 ---Siedzę sobie obecnie w Fountain i muszę powiedzieć, że to mnie ogólnie zdziwiło. BoB oddał prawie bez walki G95F i Y-2 (2 systemy ze stacjami). Jedną przejął PA, drugą MM bodajże. A na Delve też przyjdzie pora, to już całkiem niedługo. I nie wiem jak długo wtedy BoB wytrzyma z nami na jednym froncie, MC na drugim, Goonsami na trzecim.
--- Koniec cytatu ---
Od pewnego czasu BOB walczy co najmniej na 2 fronty (o Tortudze słyszał, a ?)
DragLord:
MC wypuściło filmik propagandowy o Tortudze: Tortuga-Lacrimosa 123mb
Polecam ujęcia robią wrażenie.
A tu drugi wypuszczony przez Ev0ke: OperationTortuga 287mb
lukeankarde:
Pierwszy, to najlepszy filmik o EVE jaki w życiu widziałem! Wykonanie masakryczne!! Ale drugiego nie mogę obejrzeć :( Może ktoś zna przyczynę? Robi mi się zielony obraz, jakby pełen artefaktów i totalny zwis kompa :( Domyślam się że to coś z kodekami... Mam tak tylko w przypadku Operation Tortuga.
I jeszcze takie pytanie, cóż to za muzyka chóralna w tle Tortugi?
PS
Wybaczcie OT.
Vermian:
Fajny filmik, szkoda ze koloryzuje realia ktore swiadcza mocno przeciw MC. Gwoli przypomnienia, MC i sojusznicy w kampani przeciw BoB stracili dwie matki, z czego jedna - o zgrozo - zginela od konwencjonalnej floty BoB (zero capitali!), przy obecnej cap flocie MC. Druga wtopiona w rownie glupi sposob zupelnie nie pasujacy do elitarnego sojuszu jakim sie mieni MC, ot BoB-y zlapali ja w czasie gdy nie miala modulow na tank i bezlitosnie wykorzystali ten fakt. Moze to pech, moze po prostu MC nie jest tak dobre na jakie sie kreuje.
Przy okazji, ciekawy filmik, rowniez zwiazany z Tortuga :P .
http://www.youtube.com/watch?v=8mNLzn7W9I0&feature=related
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej