Eve Online > NoobGarten

Atak na innego gracza

<< < (2/5) > >>

Phonotw:
popił sobie i nie zobaczył jaki ten system ma seciurity status ? :P bo ja innego wytłumaczenia nie widze :P albo potrzebował ubezpieczenia ze statku :P

Voulture:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudnia 14, 2007, 09:00:55 ---[,,,]
Killrights dotyczą sytuacji gdy zostałeś zestrzelony przez innego gracza w imperium ale NIE odpowiedziałeś ogniem (ani żadną akcją ofensywną). Wtedy możesz atakować takiego gracza wszędzie przez miesiąc.

--- Koniec cytatu ---
Dziwne, bo dalbym glowe ze to nie ma zadnego znaczenia czy sie bronil czy nie. Jesli zestrzelisz komus statek w low secu/hi secu i jestes agresorem to ofiara ma na Ciebie "killrightsa", po prostu, niezleznie co robila. Jesli zaatakujesz i dostaniesz po dupie to nie ma.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Voulture w Grudnia 14, 2007, 11:46:52 ---Dziwne, bo dalbym glowe ze to nie ma zadnego znaczenia czy sie bronil czy nie. Jesli zestrzelisz komus statek w low secu/hi secu i jestes agresorem to ofiara ma na Ciebie "killrightsa", po prostu, niezleznie co robila. Jesli zaatakujesz i dostaniesz po dupie to nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Cóż, nie jestem w stanie tego teraz sprawdzić a szukanie na stronach CCP nie dało rezultatu. Nie znalazłem żadnego opisu kill rights. Moja werjsa jest taka jak napisałem i jej będę się trzymał choć nie dam sobie niczego uciąć, że tak jest naprawdę.

Voulture:

Nie widzę tego warunku jakoś. Nie uważasz, że CCP wspomniałoby o tak ważnej sprawie?

Xarthias:
Potwierdzam. Można się bronić. A jak się obronisz skutecznie to niedoszły agresor ma wtedy killrightsa na ciebie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej