Eve Online > NoobGarten
Atak na innego gracza
Gregorius:
Ustaw mu "-" i będziesz wiedział, że coś jest w pobliżu :)
Inaczej - raczej nie ma opcji. (zapisz i zapamiętaj pilota ^^)
KR nie można "przekazywać" w żaden sposób nikomu - i KR dostaje tylko osoba zaatakowana (tak wynika z teorii) - trzeba sprawdzić empirycznie ^_^.
Jak mnie uwalą gdzieś w hi, to dam znać, czy to była akurat osoba, która ma na mnie KR >:D
MMoroz:
O ile CCP cos znowu nie namieszalo - a z KR potrafia sie dziwne rzeczy dziac - to KR dostaniesz o ile sie nie bronisz( z reszta implikacji - czyli jezeli osoba atakawona sie obroni to "zly pirat" nie dostanie na nia KR) - czyli jest to taki anty-blob tool, blob cie popnie ale ty mozesz ich potem pojedynczo dorwac :D. Outlaws nie dostaja KR jak ktos ich popnie( przynajmniej nie mieli ale to jest CCP ). Jakby bylo inaczej to w chwilach aktywnosci moja KR lista mialaby kilka ekranow dlugosci a nie ma :D.
P.S.
Odradzam stwierdzenia w stylu "dam glowe" co do mechaniki tej gry, gwarantem prawdziwosci takich tez jest CCP a z nimi( i ich produktem ) to nigdy nic nie wiadomo >:D
Gregorius:
--- Cytat: MMoroz w Stycznia 09, 2008, 20:23:28 ---O ile CCP cos znowu nie namieszalo - a z KR potrafia sie dziwne rzeczy dziac - to KR dostaniesz o ile sie nie bronisz
--- Koniec cytatu ---
Niestety musieli coś namieszać - bo po ataku na gościa, który się bronił -> mam napisane w KR, że ów gość może mnie sklepać przez najbliższy miesiąc.
(chyba, że obrona potraktowana została przez CCP jako "mentalna" >:D)
MKoll:
Najbardziej mnie bawią ci ludzie we frejkach, którzy dają się sprowokować jedną droną i rzucają się np. Merlinem na dominixa, bo im na czerwono miga :).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej