Eve Online > CR - Archiwum
Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!
Striker:
Zapraszamy do I-DEI.
Zsur1aM:
--- Cytat: Kareem w Listopad 10, 2009, 22:47:13 ---Przede wszystkim corpa, który ma jakiś cel w swoim istnieniu, najlepiej jasno określony, który wyznacza wszystko co członkowie korporacji robią (mile widziane misja, wizja, wartości itp :coolsmiley:). Jeżeli głównym celem korporacji jest "czasami latamy sobie na roamy, a poza tym każdy robi co chce i nie przeszkadza reszcie" to to raczej nie dla mnie. Szukam corpa zżytego, gdzie każdy może poczuć się częścią jakiegoś większego planu. Najchętniej zamieszkałbym w 0.0, choć jak na razie moje wizyty tam (z wycieczką) kończyły się w klonowni. Mile widziany spory online i duże ally.
--- Koniec cytatu ---
Jezeli interesuja Cie rowniez miedzynarodowe ally to zapraszam na kanal Husar, poczytac o nas i naszych zasadach mozesz na http://www.husaria.net.pl/
devilsbirth:
Szukam korporacji nullsekowej w której będę mógł zasmakować walk gang vs. gang tudzież walki flot, do tej pory doświadczyłem jedynie gankowania kolesi w low i paru solówek więc wielkimi umiejętnościami pochwalić się nie mogę. Mam 15kk sp, mogę latać matarskimi frytami, kruzami, BC, AF, cep, z fitem w większości t2 lub caldari z uzbrojeniem t1. Nie gram dzień w dzień po parę godzin, EVE traktuję jak grę a nie drugie życie. Ponieważ nie mam altów które na mnie pracują tłukąc misje, scamując Jita czy cokolwiek, muszę mieć możliwość zarobienia na miejscu/kupienia sprzętu taniej/refundacji :)
Auenarel:
Jet wbijaj do Lost Idei spotkasz tam pare osob z watahy >:D
Ghostden:
Siema jak coś to zapraszamy Billionaires recruiment
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej