Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU - jestesmy w Period Basis

<< < (15/22) > >>

Vermian:
Hehe, graty, pol roku temu malo kto stawialby na BoB-a (przynajmniej na pewno nie ja  :P ). Oplacilo sie wam, mozna tylko pozazdroscic umiejetnosci wyczucia okazji :) .

termos:

--- Cytat: Vermian w Maj 12, 2008, 17:14:56 ---Hehe, graty, pol roku temu malo kto stawialby na BoB-a (przynajmniej na pewno nie ja  :P ). Oplacilo sie wam, mozna tylko pozazdroscic umiejetnosci wyczucia okazji :) .

--- Koniec cytatu ---

Heh a może to jednak nie wyczucie okazji tylko realizm a przynajmniej zdrowy rozsądek. Poza tym nie wszyscy tutaj robią coś dla opłacalności, niektórzy bo tak po prostu trzeba.

partridge:

--- Cytat: Venzon 2003 w Maj 12, 2008, 13:54:45 ---jeszcze nie bylo biby :D

btw dzisiaj w paragon soul beda darmowe capsy - szykujcie sie :)

--- Koniec cytatu ---
Venzon 4 Strzelil :) niestety nie piwa :( tylko carriery...

Trico:
generalnie pół roku temu było chyba bardziej popolupnie niż realnie
wprowadzaliśmy się do delve z rekomendacją MC pod koniec listopada żeby kilka tygodni póżniej być tam chyba nie wiem dlaczego, bo nawet nie zdążyliśmy się pokazać
potwierdzając regułe ten alians który z nami miał przylecieć to się posypał się w ciągu tygodnia (?) od naszego przylotu
znaczy posypał czy nie, woleli polecieć do empire niż do delve, a nas kopneli za drzwi, chyba dalej siedzą w empire

potem już było tylko lepiej

Hieronim:
Gratulacje! Tylko jak to się ma do tego waszego trybu życia? Nomadzi itp? Nie lubicie posów itp, a teraz stacja? I tak gratulacje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej