Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU - jestesmy w Period Basis

<< < (10/22) > >>

filus89:
Post niezgodny z regulaminem (anonim). Nerfed.
X.

Xarthias:
Panu Origia Oriens polecam zapoznanie się z regulaminem forum Korporacje, Sojusze & Organizacje. :)

Maxima:
Topic przygasl troche, nie ma updejtuj to ja ze swojej strony za to pogratuluje BUFU zalorzenia allance i claimowania pierwszego polskiego outpost w 0.0.
Wasza polityka opowiedzenia sie po stronie BOB przyniosla wam zasluzone ,ze tak to nazwe, wynagrodzenie i choc wielu teraz bedzie pluc na rozne strony slowami pet itp to ja wam gratuluje bo umiejetna dyplomacja to 50% sukcesu w grze!
Wszystkiego najlepszego i well played BUFU from C0ven!

Maxima Maxi
C0ven CEO

Zolthar:
Ja mam przymusową pauzę od EVE ale z tego co słysze to ciekawie sie dzieje w okolicach aż żal ściska, że nie mogę pograć ale gratuluje zarówno BUFU jak i moim chłopakom :)

Hastrabull:
No coz. moge tylko podziekowac :)

Od Siebie chcialem przekazac naprawde wielkie brawa dla calego BUFU Highcommand (a przede wszystkim dla naczelnego rooofiego) za swietna dyplomatyczna mlocke, z ktorej to urodzil sie nasz pierwszy, wlasny, osobisty, sliczny, zajebisty, unikatowy, polski outpost ;)

Chcialbym tez podziekowac reszcie BUFONIAKOW za wklad jaki wlozyli w to, jak nas nasi sprzymierzency odbieraja. To dzieki wam, waszej obecnosci na polu bitwy jestesmy uwazani za jeden z najlepszych korpow pvp w calym GBC! JESTESCIE DEBESCIAKI!!!

Dodatkowo z tego co ja wiem, jestesmy pierwszym polskim corpem/alliancem, ktory posiada zarowno jump freightera jak i outposta (ale z tym JF to nie jestem pewien).

Co wiecej... System E2-R... w ktorym znajduje sie nasz outpost to najbogatszy system na calym poludniowym zachodzie.
true sec status: -0,92
ilosc paskow: 26
ilosc bram skokowych: 1

Jeszcze raz gratuluje wszystkim BUFONIAKOM! Zasluzyliscie na to!

BUFU4LIFE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej