Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU - jestesmy w Period Basis

<< < (7/22) > >>

Michieru:

--- Cytat: Mona X w Listopada 21, 2007, 23:17:40 ---Chciałem nieśmiało zauważyć, że -Y- też jakby nie ma. :P

--- Koniec cytatu ---

I odpowiedź, również cytatem:

--- Cytat: Ireul Taar w Listopada 21, 2007, 22:05:40 ---nawet udzial BUFU w -Y- mial swoj cel, zostal on osiagniety i ich tam nie ma.

--- Koniec cytatu ---

;)

MightyBaz:
tak patrze na wasza historie i nic z niej nie wynika...wszedzie was wyganiaja, latacie tylko tam gdzie wam laskwie zezwola i to pod takimi warunkami ze w sumie jakby was tam nie bylo -  "wolne ptaki"   :crazy2: dobre, mocne...ah takie meskie...

nie chce wam dogryzac ,ale chyba najlepiej byloby jakbyscie wrocili do coven

Hastrabull:
bo widzisz. my kazdy allians rozpierdzielamy od srodka zarabiajac przy tym :)

A jesli nie wiesz o co chodzi, to zawsze chodzi o kase nie? :)

DaBlades:
Hehe przypominają mi się czasy, gdy to ION był oskarżany o bycie bobikiem. Jak widać MOŻNA żyć w przestrzeni BoBa nie płacąc, nie mając zobowiązań, nie będąc petem.  :coolsmiley:

Nie będę przypominał kto krzyczał najgłośniej   :krzeslo: :krzeslo:

Good luck i do zobaczenia w przestrzeni, mam nadzieję, że będzie dużo zabawy

Hastrabull:

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 08:41:52 ---tak patrze na wasza historie i nic z niej nie wynika...wszedzie was wyganiaja, latacie tylko tam gdzie wam laskwie zezwola i to pod takimi warunkami ze w sumie jakby was tam nie bylo -  "wolne ptaki"   :crazy2: dobre, mocne...ah takie meskie...

nie chce wam dogryzac ,ale chyba najlepiej byloby jakbyscie wrocili do coven

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 08:41:52 ---tak patrze na wasza historie i nic z niej nie wynika...

--- Koniec cytatu ---
a co ma wynikac? :)

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 08:41:52 ---wszedzie was wyganiaja

--- Koniec cytatu ---
skad nas wygonili? Z polnocy? Sami zesmy wybrali taka a nie inna droge. Bycie w alliansie, ktory nie potrafi zebrac 50 osobowej floty to paranoja.

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 08:41:52 ---latacie tylko tam gdzie wam laskwie zezwola i to pod takimi warunkami ze w sumie jakby was tam nie bylo.

--- Koniec cytatu ---
kto nam laskawie zezwala? i pod jakimi warunkami? Sami wybralismy dokad chcemy leciec, potem troche owocnych negocjacji, troche znajomosci i juz.

--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 08:41:52 ---ah takie meskie...

--- Koniec cytatu ---
no ja wiem, takie... podniecajace prawda? Tacy jestesmy wolni, niczym nie zwiazani, mamy 100 portow i w kazdym porcie panienke. Ja wiem i rozumiem, ze nam zazdroscisz, ale coz. nie mozna miec wszystkiego :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej