Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU - jestesmy w Period Basis

<< < (5/22) > >>

Vermian:

--- Cytat: Albi w Listopada 21, 2007, 18:03:30 ---Wielka polityka medialna sojuszu to jedno, a stada sympatycznych ludzi, w tym FC i dyrektorow to drugie.

--- Koniec cytatu ---

Racja Albi, tylko pytanie czy to szczera i trwala sympatia, czy tez zostala "wymuszona" akurat pewnymi niedogodnosciami, takimi jak stada RSF natarczywie pukajace do drzwi wejsciowych ;). Jakby nie patrzec, jest okazja na udzial w walce wsrod najwiekszych sojuszy w EvE. Takie doswiadczenie moze sie przydac, jak bedziecie chcieli realizowac wlasne wielkie plany podoboju galaktyki. Bawcie sie dobrze :).

MightyBaz:

--- Cytat: Ireul Taar w Listopada 21, 2007, 18:38:49 ---[baz ty to jednak pocieszny jestes :D  takie anchorowanie i online'owanie posow to dopiero akcja.. a kopanie - full emocji! normalnie az mi sie skojarzylo z http://pl.youtube.com/watch?v=rVpfz3sEtZo - zamiast canal+ wklej husaria :D

--- Koniec cytatu ---

nie macie swojego kawalka przestrzeni dlatego ciagle te wasze sojusze raz sa raz ich nie ma...rownie dobrze mozecie zaczac grac w WoWa

MightyBaz:
ireulku, ja wam nie dokuczam...tylko uwazam ze najwyzszy czas wywalczyc cos swojego ...jest was duzo i dosc dobrych graczy...

Gregorius:
Baz, ale dlaczego chcesz na siłę usidlić nomadów ?

Nie każdy wojownik musi być w zamku i mieć wieeelkie komnaty. Świat zdobywali również koczownicy, którzy mieszkali w małych jurtach.

Wyrozumiałości trochę  :police:

future:
Greg - pamiętaj że oni później przejmowali kulturę podbitych terenów, stając się tym z kim wcześniej walczyli

--- Cytat: Edmund w Listopada 21, 2007, 15:57:55 --- ... a pytanie o Talon było ze wszech stron uczciwie, ponieważ gdzieś kiedyś się już zetknołem z tą nazwą jako koalicjanta Bob-a i tyle.

--- Koniec cytatu ---

?? Wydaje ci się - Talon jest całkowicie nowym tworem, stworzonym przez nas po zakończeniu "zabawy" z You What

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej