Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Upadek Polskich Korporacji - prawda czy nie?
Voulture:
Ach te stereotypy ::)
Skoro informacja mowi, ze zostaly tylko Polscy Kupcy, to chyba mozna sie spodziewac, skad ta informacja wyszla. Polecam Ci moj wlasny temat dotyczacy polskich korporacji tworzacych sojusze( w tym conajmniej jedna skladajaca sie tylko z polskich korporacji i conjmniej jedna zarzadzana przez polska korporacje):
[ Gdzie lataja Polacy? ]
Daje to ponad 15 dzialajacych w sojuszach czysto polskich corpow. Doliczyc mozna kilka nie zreszonych. Nienazwal bym tego upadkiem, jak zaczynalem gre dzialalo moze 7.
Fake edit:
Tez polecam Unseen. Świetny korp szkoleniowy, szcególne dla ludzi, którzy jescze do końca ni wiedza w czym chcieli by sie specjalizowac w eve...
Rico_AMPL:
Ja gram już 2 miesiące, przeszłem triala i obecnie jestem w FOFW ale to corp mieszany i wszystkie maile dostaje po angielsku przez co nie czuje zupełnie klimatu, zresztą ten corp jest jakiś mało zorganizowany przynajmniej tak mi sie wydaje wiec myślę nad zmianą. A w ogóle można odejść od korporacji i przejść do innej ?? A i czy jest to różnica kim sie gra ?? Bo ja gram Galleante.
Vic Brunner:
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...
Tau:
*Tau płacze ze śmiechu*
Kanciak pewnie nie miał co robić jak dostał dzisiaj bana na kanale Unseen to zaczął rozgłaszać taką komiczną propagandę :2funny:
Michieru:
No, Korporacja Głupców Polskich i Czopterhaus nauczą Cię na przykład, jak sprzedać Caracala na allegro za 5zł, po czym dostać perm bana na wszystkie konta.
Idź do Unseen Academy, wspomnianej już wcześniej w tym topicu kilkakrotnie - znakomity początek w Eve dla każdego Polaka. Nauczą Cię podstaw, wskażą możliwe kierunki rozwoju postaci... A corpa możesz zmienić w każdej chwili. Potrzebne Ci informacje, w kwestii jak do nich dołączyć, znajdziesz w poprzednich postach w tym topicu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej