Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Upadek Polskich Korporacji - prawda czy nie?

<< < (4/5) > >>

Bluszcz:

--- Cytat: Arkadiusz M w Listopad 20, 2007, 21:51:14 ---Ja gram już 2 miesiące, przeszłem triala i obecnie jestem w FOFW ale to corp mieszany i wszystkie maile dostaje po angielsku przez co nie czuje zupełnie klimatu, zresztą ten corp jest jakiś mało zorganizowany przynajmniej tak mi sie wydaje wiec myślę nad zmianą. A w ogóle można odejść od korporacji i przejść do innej ??  A i czy jest to różnica kim sie gra ?? Bo ja gram Galleante.

--- Koniec cytatu ---

FOF to nie tam niejaki Bartek jest CEO??? ... jesli tak to zabieraj sie z tamtad :D

Jasne ze mozna odejsc od corpa... wystarczy zrzucic role w corporacji chyba ze ich nie masz.. najprosciej sprawdzic czy masz dostemp do hangarow corpowych... da sie tez zablokowac wyjscie z corpa.. ale to troche nikczemne...

Co do zaleznosci ras to wszystko zalezy od skili CEO.. bo wiesz.. jest skill ktory umozliwie przyjecie do corpa innej rasy.. i to jest jakis tam procent .. od ogolnej liczby... 20% na poziom skila chyba..

Ja osobiscie polecam ci Unseen tam z tego co wiem mozna sie nauczyc sporo.. dalsza droga to juz twoj wybur .. zalezy co cie kreci... jak walka.. to jest c0ven... jak kopanie handel to zglos sie do Amandy Mejin .. niedlugo bedzie stawiac nowego corpa.. ktory bedzie wspolpracowal z kilkoma polskimi corpami... ^^

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Bluszcz w Grudzień 04, 2007, 11:21:30 ---da sie tez zablokowac wyjscie z corpa.. ale to troche nikczemne...

--- Koniec cytatu ---

Jeśli ktoś ciągle zmienia Ci role uniemożliwiając wyjście z korporacji to należy wysłać petycję do GMa. GM przeniesie gracza do korporacji NPC i wyśle warninga lub bana komu trzeba. Petycję należy umieścić w kategorii harassing.

partridge:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Grudzień 04, 2007, 11:28:13 --- Petycję należy umieścić w kategorii harassing.

--- Koniec cytatu ---

hmmm nie wiedzialem ze istnieje taka kategoria? :)
Rules & Policies ==> Harassment

Ronin:
tak istnieje parcik tam caly corp pisze petycje na twoje flajmowanie na localu :P

Radix_s:
to prawda nie ma polskich korpow - sa tylko uber polskie korpy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej